Hogyan mondjam meg a völegényemnek, hogy nem szeretném, ha az én nevemre venne autót?
Pontosan ahogyan az első válaszoló írta.
Ő,az üzembentartója,és bármit csinál vele,pl gyorsan hajt stb..... övé a felelősség,és még el árverezni sem bírják.
Édesapám is ugyanebben a cipőben jár,enyém az autó,de ő az üzembentartó.Semmi bajod nem lehet belőle,és még nem is veszekedtek.
Köszi a válaszokat,nem kekeckedni akarok,de nem feltünő ez az adóhivatlanak egy kicsit?
1.Minek nekem autó,ha nincs is jogsim?
2.Ha egyetemista vagyok és nincs jövedelmem akkor miből tellik nekem kocsira?
Arról nem is beszélve,ha az üzembetaró egy olyan személy aki tartozik...Én ha NAV-nál dolgoznék feltünne a dolog...
szerintem ott nem te vagy a tétel. inkább a nagykutyákra, cégekre mennek rá, mert azokból több lóvét lehet húzni.
nyugodj meg, egy csomóan íratják rá a 80 éves se hall-se lát nagypapára a tulajdonjogot, h olcsóbb legyen a bizti. én is anyám nevére veszem majd a verdát, mert így fél áron megúszom a fizetnivalókat.
ha ő lesz az üzembentartó, akkor rajta hajtják majd be a büntiket, gyorshajtást, parkolást, stb.
A NAV nem egy 200 ezres autóval fog foglalkozni.
Viszont csak akkor menjél bele, ha ő lesz az üzemben tartó.
Akkor lehet túlparázom a dolgot.De az az igazság én nem szeretem az ilyen "mutyikat"...Én inkább az "eszem paprikáskrumplit,de nyugodtan akarok aludni" tipus vagyok.Már amiatt is is sokszor nyugatlankodom,hogy fel kellett vennem a diákhitelt,és egy rakás tartozással fog indulni az életem:-(
Sanszos,hogy nem lesz rögtön melóm diplomaszerzés utánn,miből fogom
akkor fizetni,miből fogom a TB-t fizetni addig?Ezek is csak pár ezer forintok,mégis sokmindenkit "előszednek" miatta...
Nem akarok kiszúrni a vőlegényemmel,de nem is szeretnék bajba kerülni miatta(akkor sem ha szeretem)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!