Születésnapi összejövetel, de hol?
Szerintem egy kört illik fizetni.
Utána már iszik mindenki a maga kontójára.
Az, hogy fizeted a többi vendég pizzáját vagy piáját háát, szerintem nem nagy ajándék, igazából a vendégeknek kellene a sajátjukat állni és az ünnepelt fogyasztását összedobni. Ezen túl jöhetnek az egyéni ajándékok.
Ha kisebb helyet választotok ott vélhetően lesz mindig ekkora társaságra hely, ha felkapottabb, akkor foglalni kell. Ha meglepetés lesz akkor simán lehetnek a többiek eleve ott és az ünnepelt valakivel érkezik, a többiekről nem tud.
Ha a Trófeát választjátok, ott igen jót és sokat lehet enni 2500-ból, és a tortát a pincérek ingyen kihozzák zene, tűzijáték, egy élmény.
Mi a barátnőm 30. születésnapjára szerveztünk egy bulit. A gyerekeimet és a férjemet kiűztem már reggel a házunkból,mivel a party nálunk volt. :-D
Úgy volt, hogy mivel én műkörmözök, ezért átjön és szülinapjára megcsinálom a körmét mert utána megyünk el pizzázni. (meg ilyen átlagos este..)
Bevásároltunk 5$ barátnőmmel( a többi kettő vele volt), feldíszítettük a házat, csináltunk szendvicseket, sütöttünk tortát ami egy férfi intim testrészt ábrázolt:-D Fújtunk lufikat , rajzoltunk ivós társasjátékot, készítettünk zenét, szereztünk karaoket.Utána átjöttek, mi 6an előugrottunk a szép tortával(:-D) , ő pedig bőgött és nevetett ( kettő az egyben) úgy hogy abba sem bírta hagyni.
Én tuti csak otthon szerveznék ilyen bulikat, annyi ötlet van! :-) Ráadásul olcsóbban is megússzátok ha ti veszitek.Remélem ez egy kis kedvcsinálót adott, ha van hol szervezni a bulit.
35.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!