Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor fű fontosabb neki?
Távkapcsolatom van. Párom füvezik...
Most lesz neki 1hét szabadsága. megkérdeztem meddig maradna nálam, azt mondta 3 nap, mert lazulni is szeretne(fű). Mert ugye én nem nagyon örülök, hogy amikor velem van akkor füvezik. Mondtam akkor hozzon játékot és maradjon tovább...
De akkor fű fontosabb neki?
Akkor nézzük sorban!
A válaszaidat linkeld be a biosz-tanárnak biztos ad majd rá egy ötöst
Először is, közel sem biztos, hogy pozitív lesz a teszt, mivel a rend éber őrei, ha nem azonnal mennek ki akkor simán kiürül a vérből (akár 8 óra is elég), a vizelettesztet meg egyszerűen megtagadja. Utána meg azt érted el, hogy rühelleni fog egy életen keresztül. S tudod ki fog mégegyszer kimenni ellenőrizni.
-Te valamilyen függőségből "kigyógyultál már?
Gyanítom, nem mert csak az olyan idióták , hiszik, hogy ők már szakértők mert elolvastak a drogprevencióról egy 2 oldalasszöveget.
Ez nem így megy, ha a függő saját maga nem ismeri be, hogy igenis az anyag rabja, akkor nem fogja érdekelni a terápia. Bár őszintén nem hallottam, hogy valaki a fű miatt elvonón lett volna, de biztos csak én vagyok alul-tájékozott a témában.
akkor nézzük milyen okosságokat írtál:
-Szóval, ha van elvileg pár haverod a ki füve, s olyan fene nagy szíved van miért nem jelented fel őket is?
Az ő életük neked nem számít, hogy tudsz így a tükörbe nézni???
- cigaretta sokkal durvább függőséget okoz mint, a fű, fogalmam sincs hol olvastad az ellenkezőjét. Bár ez kb. ugyanolyan légből kapott mint az összes eddigi válaszod, mivel még jómagam sem próbáltam, így se megerősíteni sem cáfolni nem tudom.
VISZONT: Van egy "barátom", heti rendszerességgel Skype-olunk. Egy Holland faszi. Ő minden nap elszív egy "nyugtatót", minden állampolgár 3 tő füvet tarthat alanyi jogon. Évente két maratont fut, napi 1 órát szobabiciklizik, mellette 2-3 különböző üzlete van. 100 milla fölötti álompalotája, s minden nap más nő kényezteti. Apám erős dohányos, ezt inkább nem részletezem...még örülök hogy él, jah mindketten ugyanannyi idősek. Ezek szerint holland emberek testileg és szellemileg teljesen le vannak épülve, és majdnem mindenki kemény drogon él.
A drogprevenció egy szélmalom harc. Aki ki akarja próbálni úgyis megteszi, aki fejben gyenge az rászokik, legyen az alkohol, fű vagy kemény drogok.
Értem én, a hozzáállásodat, de ne kioktasd a másikat, hanem mutass példát, hogy te nem élsz ilyen szereken, én is ezt teszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!