Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor fű fontosabb neki?
Távkapcsolatom van. Párom füvezik...
Most lesz neki 1hét szabadsága. megkérdeztem meddig maradna nálam, azt mondta 3 nap, mert lazulni is szeretne(fű). Mert ugye én nem nagyon örülök, hogy amikor velem van akkor füvezik. Mondtam akkor hozzon játékot és maradjon tovább...
De akkor fű fontosabb neki?
Tényleg jelentsd fel, igaza van a lánynak, aki korábban ezt írta. Csak jót teszel vele neki.
18/f
Thor, a villámok istene
Én úgy értelmezem, hogy ennél komolyabb már a szitu. Ha inkább a kedvesével tölthető időt is erre áldozza, akkor már nem gondolnám, hogy csak eseti szórakozás ez az életében.
Én nem vagyok a drogok pártolója és tényleg tönkre tehet kapcsolatokat.
DE! azt azért nem kellene bemagyarázni hogy ha valaki néha füvezik akkor egyből majd a tűhöz nyúl...
És ha szeretsz valakit akkor nem jelented fel, mert azzal elásod egy életre nem pedig segítesz neki...
Ez bele kerül az erkölcsi bizonyítványába, valamint ha tanul vagy dolgozik ott is jelentik, minek következtében ki is rúgják!
Szerintem szegény volt párodon nem hogy nem segítettél inkább ártottál ezzel neki, mert pont ilyen események következtében lépnek az emberek tovább hogy meneküljenek a depresszió, a lehongoltság állapota elöl.
A kérdésre válaszolva pedig - sok mindentől függ hogy mit gondolhat, többek közt a kora, milyen sűrűn szokott füvezni, milyen általában a kedélyállapota, stb...
amúgy próbaszerűen kérdezd meg tőle, hogy ha mig együtt vagytok is megengednéd hogy elpattntson egy-egy cigit akkor mennyi időt maradna nálad, mert ha azt mondaná hogy az egész hetet, akkor nem feltétlen a fű a fontosabb neki.
#15:
Azért az túlzás, hogy erkölcsi, meg kirúgják. Ez ma nem így megy. Választhat az elvonó, meg a hatósági eljárás között. Ha az elvonót végig csinálja, akkor semmiféle priusza nem lesz. Munka mellett, akár minden nap(!) be lehet füvezni. Sőt sok olyan munka van, amit befüvezve is simán lehet csinálni.
Ez nagyon nehéz kérdés, hogy feljelented-e. Sok esetben ez okozza a teljes lecsúszást, hogy a drogos szerettei nem lépnek időben, mert túl elnézőek. És még akkor sem hívnak segítséget, ha már viszi a tévét, stb.. Jó tudom, ez túlzás, de szerintem nem szabad kockáztatni. A drog nem játék. A függő mindig azt hiszi, hogy ő az erősebb, hogy ő irányít, de soha sem ez a helyzet.
Azt nem értem, hogy ha a kérdező megengedi, hogy jelenlétében is szívjon az illető, és ennek következtében a fiú ott töltené az egész hetet, az miért azt igazolja, hogy nem a fűhöz kötődik jobban? Számomra pont azt igazolja, hogy csak a fű miatt nem megy át.
Mindenki ugy cseszi el az eletet ahogy akarja!
De az biztos, hogy egy eletre megutalnam azt az embert aki feljelent! Ez szamomra hihetetlen, milyen csaladi peldat lathanak azok, akik 18 evesen abban latjak a megoldast, hogy feljelentik a masikat. Ez biztos ilyen magyar virtus, boldog-boldogtalant jelentsunk fel.. Szanalmas!!!
Oke tegyuk fel feljentetted! Kotelesek kivizsgalni minden bejelentest. Elmennek s beszelnek max vele. Azon kivul, azt mondjak, ne csinald semmi sem tortenik... Persze majd le fogjak szoktatni, meg minden, melyik orszagban eltek??
S ti vagyok szavazokepesek, s papiron felnottek...
Kerdezo: A fu alt. nem okoz fuggoseget. De ezt egyszeruen kideritheted. Szakits vele. Ha te vagy a fontosabb, leteszi, ennyi. Ha nem mond neki, hogy vegyen igenybe orvosi segitseget, (ugy se fog) de te ezzel megtetted amit lehet, fuggonel mindig az anyag az elso, te csak a masodik. Ne menj bele egy ilyen kompromisszumba!
Diavolino:
Nagy butaságokat mondasz. Ha ügyesen teszed meg a feljelentést, akkor mintát vesznek -ami vélhetően pozitív- és eljárás indul. Felajánlják neki, hogy ügyészi eljárás, vagy elterelés, ami egy rendszeres pszichológiai tanácsadás, rendszeres mintavétellel. Ha megbukik a mintavételen, akkor ügyészi eljárás.
A fű nem okoz függőséget? Hát ez oltári nagy butaság. Nagyon komoly pszichés függőséget okoz.
Én meg tudod, azokat nem tudom megérteni, akik látják, hogy rokonuk, barátjuk csúszik a lejtőn, és csak hitegetik magukat, hogy a szép szó elég lesz, mert erősebbek vagyunk a drognál, a függőségnél. Közbe kell lépni minél hamarabb. Van amikor már csak a drasztikus módszerek segítenek. Ha csak ülsz és várod a csodát, meg hitegeted magadat, hogy a fű nem komoly dolog, stb. akkor sosem lehetsz biztos abban, hogy nem nyúl komolyabb szerekhez. Nem éri meg kockáztatni.
Egyébként a fű hosszú távon nagyon durva károkat tud okozni mind mentálisan, mind fizikálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!