Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb neki, mint én?
Figyelt kérdés
A barátommal évekig együtt voltunk,volt egy kisebb szünet köztünk.Tegnap ismét összevesztünk,mert nem tartotta be,amit ígért.Írt este sms-t,hogy szeret és találkozzunk ma,hogy megbeszéljük.Délután próbáltam hívni,hogy mikor lenne jó neki,de nem vette fel.Sokszor hívtam egymás után.Kétszer foglaltat jelzett,ezért nem értettem,miért nem hív vissza.Egy óra múlva hívott,hogy nem volt nála a telefonja....Amikor rákérdeztem,hogy mikor találkozunk,azt válaszolta,hogy nem tudja,mert most el kell mennie valahova a barátjával.Felajánlottam,hogy akkor legyen 8. A válasz: Jó,de akkor be kell ülnünk valahova meccset nézni.(Pedig elvileg ma azért találkoznánk,hogy a kapcsolatunkról beszéljünk.)Szerintetek szeret még?Mert szerintem ez nem normális hozzáállás,a kapcsolatunk fontosabb,mint egy meccs.(Valamiért úgy érzem,hogy le fogja mondani a találkozást...pedig ő kérte,hogy találkozzunk.)Mit tegyek?2012. jún. 28. 17:01
1/8 Hanariko válasza:
nem vagy fontos neki jól érzed. ő már rég szakított veled. (lelkiekben, ha ki nem is mondta)
2/8 anonim válasza:
Szerintem már csak Te hajtasz ezért a kapcsolatért... ne loholj utána
3/8 A kérdező kommentje:
De akkor miért akart békülni? :S
2012. jún. 28. 17:12
4/8 anonim válasza:
sztem ne adj neki több esélyt ne hagyd magad szakíts vele és keress egy rendes pasit ha így viselkedik már nem szeret..
5/8 anonim válasza:
nekemis volt egy olyan barátom ,aki szinte ugyanezt csinálta. szakítottam vele, mert elegem lett. már aznap elkezdte visszakönyörögni magát.. meghogy megváltozik ,meghogy nem tud nélkülem élni. de erősnek kell lenni .. szakíts vele, hidd el jobban jársz :) Én most boldogabb vagyok, mint akkor. állandóan scak idegeskedtem,meg szomorú voltam.. most viszont élek :)
6/8 anonim válasza:
Ez egy tahó, gyorsan szakítsd vele végleg!
7/8 anonim válasza:
Két meccs van már csak az EB-ből! Ha éppen a kedvenc csapata játszik, akkor érthető, hogy meg szeretné nézni. A kapcsolatotokról később is tudtok beszélni.
Nem fontosabb a meccs, de azt éppen ma játsszák.
8/8 A kérdező kommentje:
Épp most írt egy sms-t,hogy mégse találkozzunk,mert gondolkodnia kell a tegnapin és reméli,hogy megértem :S (Tudtam,hogy le fogja mondani).Most mit csináljak?Kérdezzek rá,hogy akkor tegnap este miért írta,hogy találkozni akar,vagy várjam meg,amíg ő keres?
2012. jún. 28. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!