Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor fű fontosabb neki?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatom van. Párom füvezik...

Most lesz neki 1hét szabadsága. megkérdeztem meddig maradna nálam, azt mondta 3 nap, mert lazulni is szeretne(fű). Mert ugye én nem nagyon örülök, hogy amikor velem van akkor füvezik. Mondtam akkor hozzon játékot és maradjon tovább...

De akkor fű fontosabb neki?

2012. aug. 6. 12:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
igen
2012. aug. 6. 12:55
 2/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sürgősen rúgd ki a p*csába,mert ebből nagy bajotok lehet..
2012. aug. 6. 12:56
 3/31 anonim ***** válasza:
Hát,akkor igen.Dobd a fenébe,ne várj tőle semmit.
2012. aug. 6. 12:56
 4/31 Mókusgyilkos ***** válasza:

jah.

esetleg kínáld meg 1 kis macskával.

http://www.youtube.com/watch?v=muTQthqfn40

2012. aug. 6. 12:58
 5/31 anonim ***** válasza:
Egyértelmű. Szerintem nincs nagy jövője a kapcsolatnak.
2012. aug. 6. 12:59
 6/31 anonim ***** válasza:
27%

Az ő érdekében jelentsd föl minél hamarabb. Akkor kap rendes segítséget a leszokáshoz, hogy minél hamarabb tiszta életet kezdhessen.

Velem is történt hasonló. Az én fiúm is füvezett, kértem, hogy hagyja abba, forduljon orvoshoz. Nem tette, feljelentettem, igaz utána emiatt szakított, de később szerintem ő is rájött, hogy csak java származott belőle. Mert jött a kötelező elvonó, és így szabadult meg leghamarabb a "cucc"-tól.

2012. aug. 6. 13:00
 7/31 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó te egy pszichopata vagy, én nem lennék erre büszke gratulálok...
2012. aug. 6. 13:02
 8/31 anonim ***** válasza:

Miért? Néha a legdrasztikusabb lépések a leghatásosabbak. A drog nem játék. Segítségre volt szüksége, megkapta. Még idejében léptem, nem néztem végig, ahogy egy romos, elhagyott házban tűvel a kezében találják meg. Igen büszke vagyok, hogy egy emberi életet megmentettem.

Ettől miért vagyok pszichopata? Csak nem te is anyagozol? Mert eddig, a józan emberek közül szinte mindenki egyetértett velem.

2012. aug. 6. 13:04
 9/31 A kérdező kommentje:

Mert hogy azt állítja, ez egyáltalán nem így van...fontos vagyok neki.

22L

2012. aug. 6. 13:05
 10/31 anonim ***** válasza:

Kérdező:

A drogos, mint általában minden függő hazudik. Hazudik másoknak, hazudik saját magának. Nem önmaga ura. Az anyag irányítja, de ezt még nem képes felismerni sem.

2012. aug. 6. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!