Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mi a nagy elvárás?
Csak annyit várok el egy lánytól, hogy ne alkoholizáljon, ne cigizzen, valamelyest legyen természetes, és ne ez a facebook-os, gerincsérültként pózoló "egyéniség" legyen. Ebben szerintem semmi egetverő dolog nincs, semmi olyat nem várok el, amit én nem teszek, mégse találok senki ilyet.
Nem járok szórakozni, mert irritálnak az átlagemberek. Nem tartom magam egyedinek, csupán egy normális/abb közösségből vagyok átlagos. Nem vagyok otthonülő fajta (persze szeretek punnyadni), túrázni járunk el páran, de egy erdőben senkit se lehet megismerni.
18/f
Pedig de! Én az erdő közepén ismeretem meg életem első párját! ;)
Amúgy: aki nem hívja fel magára a figyelmet arra nem is figyelnek ,ergó az olyan lányok neked kellenek valószínűleg nem az első sor élharcosai lesznek.
Szerintem ez alap, én lány létemre kerülöm az ilyen embereket, mert nem bírom elviselni őket.
L15
Annyira nem nagyok az elvárásaid, de szerintem rossz helyen keresed.
Egy ilyen lány nem fog Facebookon ucsörögni, ő is ugyanúgy a saját kicsi társaságával jár el ide-oda. Kell lennie olyan helynek, ahol olyan típusú embereket ismerhetsz meg, akikkel jól kijönnél. Szerintem itt találnál olyan lányt is amilyet szeretnél.
" túrázni járunk el páran, de egy erdőben senkit se lehet megismerni. "
Teljesítménytúrákra járjatok el, ott lehet találkozni jófej emberekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!