Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam, hogy én kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy én kellek vagy a pénzem?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essen,nem vagyok dúsgazdag,de az anyagi helyzetem "eléggé megnyugtató".Sőt!

Évekkel ezelőtt ez nem volt így,de azért akkor sem éheztem.

Lehet,hogy bennem van a hiba,de azt sosem tudom eldönteni,hogy,ha egy nő velem,akkor az magamért vagy a pénz által nyújtott kényelemért van.

Ezt hogyan lehet kideríteni?

2012. aug. 5. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kell túlzásba vinni az elején, amennyit ráköltesz. Ne drága helyekre vidd, de azért ne filléreskedj, hívd meg egy-egy italra, de nem kell ajándékokkal elhalmozni. Normékis esetben ez fel sem merül. Pontosan úgyse fogja tudni, hogy mennyi pénzed van, amíg nem mondod el, vagy nem viszed direkt a legdrágább helyekre. Normális esetben éppen ezért fel sem merül ilyesmi, hogy a pénzed miatt kellenél.

Amúgy a barátom kb ugyanolyan helyzetben van, mint te. Régről ismerem, édesanyja egyedül nevelte, régen nem volt soha pénzük, aztán jópár év után újra találkoztunk. Én csak annyit tudtam, hogy már nem jár egyetemre, amikor találkoztunk egyszerűen volt felöltözve, kicsit talán még igénytelenül is. Sokadik találkozásunkkor sem derült ki számomra, hogy sok pénze lenne, nem is ezért kezdtem vele, bár azt gondoltam, hogy már önálló. Nem mentünk drága helyekre, de azért meghívott, kicsit rosszul is éreztem magam amiatt, hogy soha nem hagyja, hogy én fizessek, legalább a saját fogyasztásomat. Szóval bár udvarias volt, ebből nem derült ki, hogy mennyi pénze lenne. Sőt, én először azt hittem, hogy nincs sok, mert valami nagyon ócska, ragasztószalaggal megragasztott telefonnal járkált, meg hasonlók, bár ezt így utólag viccesnek tartom. Lehet, hogy ő is csak taktikázott és nem akarta, hogy a pénzére hajtsanak a lányok, ezt már azt hiszem nem tudom meg...

2012. aug. 18. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!