Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap este 4 év után minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este 4 év után minden előzetes utalás nélkül bejelentette a párom, h elhagy egy másik nő miatt. Teljesen szét vagyok esve:' ( Mit lehet ilyenkor tenni, hogy el tudjam viselni ezt a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Ma reggel már csak a cuccaiért jött át, én pedig itt maradtam teljesen egyedül a közös albérletünkben, a közös emlékekkel és mindezt úgy, h előtte pár nappal még közös programokon voltunk, jókat nevettünk meg minden olyan tökéletes volt, álmomban sem gondoltam volna, h közben ez járt a fejében, mert még ha veszekedtünk volna,de semmi,komolyan én azt hittem mi vagyunk az egyik legboldogabb pár a világon, annyi érzés kavarog bennem, annyi fájdalommal vegyes csalódottság és tehetetlenség, életemben nem éreztem még magam ilyen szarul,ráadásul szinte nincsenek is barátaim, akikhez fordulhatnék, mivel sokáig külföldön dolgoztam előtte, eléggé elszigetelődtem tőlük az utóbbi időben, a családom sem olyan,akikkel bármit is meg lehetne beszélni, alig tartjuk a kapcsolatot, csak ő volt nekem, teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom abbahagyni a sírást, fogalmam sincs mitévő legyek, soha nem éreztem még ilyet,kérlek vki segítsen, annyira kilátástalannak tűnik most minden, legszívesebben meghalnék:'((((((((((((

2012. aug. 4. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
pedig ilyenkor jól jönnek a barátok,mert egyedül nehéz lesz
2012. aug. 4. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Hívd fel a barátnőidet, akik még megvannak.
2012. aug. 4. 18:42
 3/11 Hole Hunter ***** válasza:

Sírd ki magad rendesen...ez van. Ha kicsit lenyugodtál, mindenképp kezdj el gondolkodni. Alakítsd ki a napi rutint immár nélküle. Nagyon fontos, hogy ne gubózz be...az sehová nem vezet. Viszont ne is bízz meg mindenkiben, aki most rád fog írni!...sajnos sokan ki tudják használni a helyzetet.

A legfontosabb, hogy magadban legyél biztos! Most lesz szükséged az akaraterődre, hogy ne hagyd el magad a kétségbeesés közepette.

Tényleg sajnálom...de egyenlőre most te legyél a fontos magadnak...senki más.

Fel a fejjel...ezek szerint meg sem érdemelt!

2012. aug. 4. 18:42
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Azzigen, egy mondatban :D ne szomorkodj, aki így képes elhagyni, egy pofátlan bunkó, nem érdemel meg téged... találkozgass fiúkkal stb!
2012. aug. 4. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Ha 4 év után te nem vetted észre a viselkedésén hogy van melletted valakije akkor nem figyeltél rá és nem ismered őt,s ezért megérdemled amit kaptál.
2012. aug. 4. 18:48
 6/11 Neverwalkalone ***** válasza:
ha akarsz nyugodtan írj valami hasonlót már én is átéltem és még mindig itt vagyok :)
2012. aug. 4. 18:49
 7/11 ASOT ***** válasza:

lehet h nem érdekel, de ez nem egyedi eset.

Az meg ha valaki ilyen hirtelen szakít, akkor az a személy már nagyon sokat agyal ezen, hogy mikor mikor mikor és hogy........

1 év 4 év 10 év...mindig sz@rul esik. Nem fogom azt mondani h sírj, és nem fogom azzal tömni a fejed, hogy jajj te szegény jajj az a szemét pasi, jajj sírjál csak édesem. Nem mert ez semmire sem jó!

Próbálj úgy gondolni erre a 4 évre, hogy az jó volt szép volt elmúlt! Az élet megy tovább, nem kell keseregni, fel kell állni csinálni tovább.

Le kell zárnod az életednek ezt a fejezetét! "Az akkor volt" Most meg ez van.

Felesleges okokat keresned mert úgysem jutnál dűlőre vele.

Barátok haverok család híján nehezebb ezt feldolgozni az tény. De ettől ne sorvadj el nekem és ne gubózódj be és ne ne add fel az életet mert bedoblak a mélyvízbe!!

Hajrá új élet, új emberek, tessék ismerkedni ő is azt tette és azt teszi! ÉS nem érdekli h mit csinálsz. Menj emberek közé, egy lánynak aki kinéz valahogy annak nem ciki egyedül sem elmennie strandra, sokan járnak egyedül sok lány.

Nem fogom a pártodat fogni olyan téren h jajj te szegény, mert nem mész vele semmire, ilyenkor ugymond határozottság kell.

2012. aug. 4. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Bakker ezert hamgoztatom en hogy nincs semmi ertelme a kapcsopatoknak!!!!soha soha tobbe ne menj bele ioyen kapcsolatba ez legyen eleted tanulsaga!meg lehet kovezni de ez igy van sajna en is tapasztaltm mar imdtam egy ferfit 3evig kozos jovo stb aztan egyszercsak kiszalt hogy nem szeret ez nem jo stb..ilyet nem is lehetne csinalni rosszabb mint egy gyilkossag mert ebbe nem halsz bele pedig jobban faj barminel!sirj par napot de kozben tervezzges munka tanulas sport hobbi mindenfele menj egyedul akar majd lesznek uj ismerosok uj baratok!aztan kozben egyre kevesebbet gondolsz arta a szerencsetlenre aki ugyis el fogja hagyni az ujat is vagy a no fogja ot!ez amugy mar nem normalis ami ebben a vilagban megy!az hogy evekig hitegetik egymast majd kozben csalja vagy ha nem kidobja egyszercsak akkor miert nem szoltok az elejen hogy badz ez nem fog orokke tartani ne is hallgass ram ezt most csak pa evig erz maztan kidoblak...-.-
2012. aug. 4. 18:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jól esik, h próbáltok segíteni, köszönöm, tényleg:')Az 5. válaszolónak meg csak annyit, h nagyon nincs igaza, mert velem mindent meg lehet beszélni, nem vagyok egy hárpia, sőt, ha bármi problémája volt azt nyugodtan elmondhatta volna, és ezt ő is tudta jól, mert ha elmondja, h ez és ez a baja velem, akkor talán tudtam volna változtatni rajta v valami de nem, ő azt mondta semmi baj, egyszerűen már mást szeret, nincs velem semmi baja, másba lett szerelmes és kész...és pár nappal előtte még a közös jövőnkről beszélt itt nekem, plusz 14-én mentünk vna nyaralni már be is volt fizetve az út, még itt tervezgettünk, h mit viszünk majd magunkkal meg mi hogy lesz, erre ma reggel a kezembe nyomta a repülőjegyem árát egy borítékban... nem tudom elhinni...:(((((((
2012. aug. 4. 19:08
 10/11 ASOT ***** válasza:
hát igen..mondom én, félt megmondani és agyalt agyalt gondolkodott hezitált rajta h b@sszus mikor és hogy...áhh najó azért mégsem kéne így nyaralni menni, vagy még is..áhh nem, najó megmondom neki...
2012. aug. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!