Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este 4 év után minden előzetes utalás nélkül bejelentette a párom, h elhagy egy másik nő miatt. Teljesen szét vagyok esve:' ( Mit lehet ilyenkor tenni, hogy el tudjam viselni ezt a fájdalmat?
Én is pont ugyanígy jártam, 4 év együttlét után hagyott el a párom egy másik, nálam 6 évvel fiatalabb lányért. Ez volt 2 hete... az első hetet alig éltem túl, azt se bántam volna ha meghalok. Aztán elmentem hugommal bulizni egyet, mostanában pedig minden napra van vmi programom, séta, étterem, fotózás hugommal, gyakorikerdesek.hu olvasgatása :D Ezek nagyon sokat segítenek nekem. Na meg az, hogy próbálok nem csak a jóra gondolni a kapcsolatunkat illetően... a másik pedig az, hogy ha most el tudott hagyni egy másik csajért, akkor később is megtette volna és akkor már még idősebb lennék, nehezebb lenne az újrakezdés is... Szóval jobb előbb mint később. Még valami: ne próbáld meg visszakönyörögni Magad, úgysem fog sikerülni és csak megalázkodsz, később meg is bánod majd (akárcsak én). Ne keresd többet, nem érdemel meg Téged, Te meg sokkal jobbat érdemelsz. Fel a fejjel, tudom, most még nehéz, nekem is az volt még egy hete... de erősnek kell lenned és megmutatnod neki hogy igenis talpra tudsz állni és ezerszer jobb nő vagy annál, mint akiért elhagyott mert az ilyen csaj meg egy ribanc. Nincs rá jobb szó, az, aki belerondít más kapcsolatába jobb ha majd egyszer személyesen is megtapasztalja az ilyet.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!