Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap este 4 év után minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este 4 év után minden előzetes utalás nélkül bejelentette a párom, h elhagy egy másik nő miatt. Teljesen szét vagyok esve:' ( Mit lehet ilyenkor tenni, hogy el tudjam viselni ezt a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Ma reggel már csak a cuccaiért jött át, én pedig itt maradtam teljesen egyedül a közös albérletünkben, a közös emlékekkel és mindezt úgy, h előtte pár nappal még közös programokon voltunk, jókat nevettünk meg minden olyan tökéletes volt, álmomban sem gondoltam volna, h közben ez járt a fejében, mert még ha veszekedtünk volna,de semmi,komolyan én azt hittem mi vagyunk az egyik legboldogabb pár a világon, annyi érzés kavarog bennem, annyi fájdalommal vegyes csalódottság és tehetetlenség, életemben nem éreztem még magam ilyen szarul,ráadásul szinte nincsenek is barátaim, akikhez fordulhatnék, mivel sokáig külföldön dolgoztam előtte, eléggé elszigetelődtem tőlük az utóbbi időben, a családom sem olyan,akikkel bármit is meg lehetne beszélni, alig tartjuk a kapcsolatot, csak ő volt nekem, teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom abbahagyni a sírást, fogalmam sincs mitévő legyek, soha nem éreztem még ilyet,kérlek vki segítsen, annyira kilátástalannak tűnik most minden, legszívesebben meghalnék:'((((((((((((

2012. aug. 4. 18:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyanígy jártam, 4 év együttlét után hagyott el a párom egy másik, nálam 6 évvel fiatalabb lányért. Ez volt 2 hete... az első hetet alig éltem túl, azt se bántam volna ha meghalok. Aztán elmentem hugommal bulizni egyet, mostanában pedig minden napra van vmi programom, séta, étterem, fotózás hugommal, gyakorikerdesek.hu olvasgatása :D Ezek nagyon sokat segítenek nekem. Na meg az, hogy próbálok nem csak a jóra gondolni a kapcsolatunkat illetően... a másik pedig az, hogy ha most el tudott hagyni egy másik csajért, akkor később is megtette volna és akkor már még idősebb lennék, nehezebb lenne az újrakezdés is... Szóval jobb előbb mint később. Még valami: ne próbáld meg visszakönyörögni Magad, úgysem fog sikerülni és csak megalázkodsz, később meg is bánod majd (akárcsak én). Ne keresd többet, nem érdemel meg Téged, Te meg sokkal jobbat érdemelsz. Fel a fejjel, tudom, most még nehéz, nekem is az volt még egy hete... de erősnek kell lenned és megmutatnod neki hogy igenis talpra tudsz állni és ezerszer jobb nő vagy annál, mint akiért elhagyott mert az ilyen csaj meg egy ribanc. Nincs rá jobb szó, az, aki belerondít más kapcsolatába jobb ha majd egyszer személyesen is megtapasztalja az ilyet.

26 L

2012. aug. 7. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!