Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy visszacsábítsam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy visszacsábítsam?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátnőmmel 4 hónapja de én nem akarok nélküle élni!! Nagyon szeretem és nem tudom elfelejteni! Azóta neki már másik barátja van :S Mit tegyek hogy visszaszerezzem?

#nü
2012. aug. 5. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig jártatok?
2012. aug. 5. 10:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, mint az új pasija, v nyerj a lottón!
2012. aug. 5. 10:54
 3/9 A kérdező kommentje:
8 hónap!
2012. aug. 5. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha mást választott helyetted, szerintem nem akarj próbálkozni. Tudom, hogy fáj búcsút mondani valakinek, de higgy nekem. Ne legyél olyan naiv p*cs, mint én voltam régebben. Elhitette, hogy szeret, kb mindent megtettem, megcsalt, és a legjobb barátom előtt lehordott mindenféle szarnak. Itt jönne a kérdés, hogy ha mindent megtettem, miért csalt meg? A válasz egyszerű: Vannak olyan emberek, akiknek ha az ujjad nyújtod, az egész karodat akarják. :) Ideig-óráig lehet jó lennél neki is, de franc tudja, hogy meddig bírná ki... Inkább pihenj egy kicsit, minthogy megint összetörjék a szíved! Egy ismeretlen lánynál könnyebb tiszta lappal indulni, mint egy "ex"-nél. Lehet kicsit bántó a kommentem, de te döntöd el, hogy megfogadod-e. Én csak a saját tapasztalatimból adtam ötletet.
2012. aug. 5. 11:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az egyenes válaszodat!
2012. aug. 5. 11:39
 6/9 Kolbászgyár ***** válasza:

Attól függ, hogy miért szakítottatok.

Ha azért, mert megcsaltad, ne is reménykedj, hogy vissza tudod hódítani.

Ne haragudj, de olyan, hogy "nem akarok nélküle élni", azok után, hogy szakítottatok, akkor kellett volna gondolkodnod ezen, főleg ha közös megegyezés volt.

Maximum annyit tehetsz, hogy keresed, beszélgettek főleg neten eleinte, érezteted vele, hogy nem zavar, hogy van barátja, sőt, örülsz neki, hogy ily hamar 4 hónap alatt túllépett rajtad és nem kezdett önmarcangolásba, ott vagy mellette, ha érzi, hogy tényleg elfogadod, hogy ők már együtt vannak, akkor lehet, hogy belemenne egy baráti találkozóba is, ott se kezdj rámozdulni, ott is bizonyítanod kell személyesen, hogy tényleg nagyon fontos vagy neki, még ha nem is barátnődként, hanem barátként. Egyszer minden véget ér, ahogy a párkapcsolata is, ha ott leszel mint barátja, amikor szakít és Te még mindig egyedül vagy, akkor esetleg megpróbálhatsz közeledni felé. Mert tudni fogja, hogy Te végig ott voltál neki. Ezt tapasztalatból mondom, mert velem ugyanez történt és végül a lánnyal újból összejöttünk, de ez nem garancia, hogy Veled is ez történik. Én csak elmondtam, hogy ez lenne a legjobb lépés, ha már "nem akarsz nélküle élni". :)

2012. aug. 5. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha új barátja van, akkor már ő túllépett rajtad. Te is tedd ezt, jobban jársz. Minek olvasnád újra el ugyan azt a könyvet, ha a vége mindig ugyanaz?
2012. aug. 5. 12:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi megcsalás minden szuper volt. Egyszer csak azt mondta h ő még élni akar nem akarja magát lekötni. Barát ként váltunk el és nem akar elveszíteni engem mint barátot mert nagyon szeret azt mondja legalább is.
2012. aug. 5. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Átlátszó kamuszöveg, főleg h már összejött mással. Azért szakított veled, mert le akart cserélni a mostanira.
2012. aug. 5. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!