Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egyáltalán szerencsém a társkeresőkön?
Február elején regisztráltam a love.hu-n, az adatlapom teljes: hosszú bemutatkozószöveg, van több kép is fent, vagyis nem emiatt van a gond.
Eddig 1920 lányt "lávoltam". Akik különösen tetszenek, nekik írtam levelet is, de természetesen normális tartalommal, nem "nyomulós-jelleggel". 48-an lávoltak összesen eddig. Egy alkalommal majdnem sikerült egy párkapcsolatot kialakítanom.
Nem vagyok az a "modern típus", aki menősködik, nyomul, meg "úgy" beszél..., lehet, ez zavar sok lányt szerintem, de emiatt nem változok meg, mert fontosnak tartom, hogy önmagam legyek.
Mostanában sokat sétálok a városban, reménykedve, hogy hátha összefutok a leendő barátnőmmel.
19/F
doktorrossz
Igyekszem olyat választani!
Nem adom fel! :)
Most inkább máshol keresgélek..., de regisztrálok megint, viszont nem fogom annyira használni, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!