Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egyáltalán szerencsém a társkeresőkön?
Február elején regisztráltam a love.hu-n, az adatlapom teljes: hosszú bemutatkozószöveg, van több kép is fent, vagyis nem emiatt van a gond.
Eddig 1920 lányt "lávoltam". Akik különösen tetszenek, nekik írtam levelet is, de természetesen normális tartalommal, nem "nyomulós-jelleggel". 48-an lávoltak összesen eddig. Egy alkalommal majdnem sikerült egy párkapcsolatot kialakítanom.
Nem vagyok az a "modern típus", aki menősködik, nyomul, meg "úgy" beszél..., lehet, ez zavar sok lányt szerintem, de emiatt nem változok meg, mert fontosnak tartom, hogy önmagam legyek.
Mostanában sokat sétálok a városban, reménykedve, hogy hátha összefutok a leendő barátnőmmel.
19/F
Társkeresőn nem ismerkednék, mert:
-sok a kamureg.
-sokan csak azért vannak fent, hogy ajnározzák őket
-soknak van párja és csak kipróbálja magát, hogy mennyire lenne kapós
-csak dugópartnert keres (még ha nem is írja ki konkrétan) és eközben lehet, hogy párja is van...
-kétségbeesett kapuzárási pánikos, aki mindenáron párt akar (mindegy ki, csak valaki összejöjjön)
Én ezért nem keresek társkeresőn...
Persze van pár, akinek tényleg komolyak a szándékai, mint pl. Te, de belőletek van sajnos a kevesebb...
Szerintem tuti találok majd olyat társker. nélkül is, akivel szeretjük majd egymást. Te se parázz, előtted az élet :)
25/L
Szerintem minden csajnál hozd föl a szex témát, akivel levelezel. Mert nyilván olyanokra nyomulsz, akiket le akarsz fektetni mint állat, nem? Akkor meg miért ne hoznád szóba? Hidd el, a csajok nem buknak arra, aki szemérmesen hallgat erről a témáról. És így, ha már levélben/chaten/telefonon stb. megvolt köztetek a téma, élőben is könnyebb lesz előrelépni.
Így viszont, ahogy te most csinálod, gyakorlatilag baráti alapon találkozol ezekkel a csajokkal. Ebből a helyzetből nagyon nehéz kitörni, ha egyszer belekerültél.
18:27
Bulizni azért nem megyek el, mert távol áll tőlem a "bulizós élet".
18:33
Sajnos valóban sok hátránya van a társkeresős ismerkedésnek. Kevesen veszik komolyan.
doktorrossz
Igen, nagyon örülnék, ha lenne szexuális-életem is. :)
Szégyenlős, feszélyezett vagyok gyakran, de képesnek tartom magam arra, hogy felhozzam ezt a témát is, még ha nem is menne könnyen.
Sajnos, eddig csak "egyes számban" lehet beszélni a "találkozásokról", mivel egy lánnyal sikerült találkoznom is.
Olvassátok végig a válaszokat, mert a kérdés-kiegészítő szövegemen kívül sok minden kiderül azokból is. :)
# 12 vagyok!
Egy szót sem értettél abból, amit írtam.
Nem kell a love-olgatás, mert csak azt jelzi, hogy "dugnálak". Ezt bárki megtenni minden harmadik nővel. Tehát dugnád, de annyit nem teszel, hogy írsz egy normális levelet neki.
Nem a levelező társ a lényeg, ha az, hogy sosem tudhatod, a másik nemnek melyik képed fog tetszeni.
Jó ég...
Akinek nem volt se szex, se csók, mégis hogy beszéljen róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!