Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs egyáltalán szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egyáltalán szerencsém a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Február elején regisztráltam a love.hu-n, az adatlapom teljes: hosszú bemutatkozószöveg, van több kép is fent, vagyis nem emiatt van a gond.

Eddig 1920 lányt "lávoltam". Akik különösen tetszenek, nekik írtam levelet is, de természetesen normális tartalommal, nem "nyomulós-jelleggel". 48-an lávoltak összesen eddig. Egy alkalommal majdnem sikerült egy párkapcsolatot kialakítanom.

Nem vagyok az a "modern típus", aki menősködik, nyomul, meg "úgy" beszél..., lehet, ez zavar sok lányt szerintem, de emiatt nem változok meg, mert fontosnak tartom, hogy önmagam legyek.

Mostanában sokat sétálok a városban, reménykedve, hogy hátha összefutok a leendő barátnőmmel.

19/F

2012. aug. 4. 23:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Menj el szórakozni,bulizni,személyesen jobban letudod venni a csajokat a lábukról,mint neten egy fénykép alapján..
2012. aug. 13. 18:27
 22/48 anonim ***** válasza:

Társkeresőn nem ismerkednék, mert:

-sok a kamureg.

-sokan csak azért vannak fent, hogy ajnározzák őket

-soknak van párja és csak kipróbálja magát, hogy mennyire lenne kapós

-csak dugópartnert keres (még ha nem is írja ki konkrétan) és eközben lehet, hogy párja is van...

-kétségbeesett kapuzárási pánikos, aki mindenáron párt akar (mindegy ki, csak valaki összejöjjön)

Én ezért nem keresek társkeresőn...

Persze van pár, akinek tényleg komolyak a szándékai, mint pl. Te, de belőletek van sajnos a kevesebb...

Szerintem tuti találok majd olyat társker. nélkül is, akivel szeretjük majd egymást. Te se parázz, előtted az élet :)

25/L

2012. aug. 13. 18:33
 23/48 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem minden csajnál hozd föl a szex témát, akivel levelezel. Mert nyilván olyanokra nyomulsz, akiket le akarsz fektetni mint állat, nem? Akkor meg miért ne hoznád szóba? Hidd el, a csajok nem buknak arra, aki szemérmesen hallgat erről a témáról. És így, ha már levélben/chaten/telefonon stb. megvolt köztetek a téma, élőben is könnyebb lesz előrelépni.

Így viszont, ahogy te most csinálod, gyakorlatilag baráti alapon találkozol ezekkel a csajokkal. Ebből a helyzetből nagyon nehéz kitörni, ha egyszer belekerültél.

2012. aug. 13. 18:43
 24/48 A kérdező kommentje:

18:27

Bulizni azért nem megyek el, mert távol áll tőlem a "bulizós élet".

18:33

Sajnos valóban sok hátránya van a társkeresős ismerkedésnek. Kevesen veszik komolyan.

doktorrossz

Igen, nagyon örülnék, ha lenne szexuális-életem is. :)

Szégyenlős, feszélyezett vagyok gyakran, de képesnek tartom magam arra, hogy felhozzam ezt a témát is, még ha nem is menne könnyen.

Sajnos, eddig csak "egyes számban" lehet beszélni a "találkozásokról", mivel egy lánnyal sikerült találkoznom is.

Olvassátok végig a válaszokat, mert a kérdés-kiegészítő szövegemen kívül sok minden kiderül azokból is. :)

2012. aug. 13. 19:18
 25/48 A kérdező kommentje:
?
2012. aug. 21. 23:55
 26/48 A kérdező kommentje:
Azóta egyébként már, 2000 fölött járok "lávolás-téren", +7-en lávoltak. Egy-két rövid beszélgetés sikerüt, de valami érdekes oknál fogva, akármennyire is jókat beszélgettem az adott lánnyal, hirtelen nem írt egy rövid idő után. Ez olyan ellentmondásos, nem értem, mi bajuk lehetett, nem adtam rá okot, nagyon is jól elvoltunk.
2012. aug. 27. 12:43
 27/48 anonim ***** válasza:
A lányoknak alapból csak a külső számít, társkeresőn meg még nagyobbak az igényeik. Ha nem ütöd meg a Brad Pitt szintet kép alapján, akkor el se olvassák, amit írsz.
2012. szept. 16. 21:24
 28/48 A kérdező kommentje:
:(
2012. szept. 16. 21:27
 29/48 anonim ***** válasza:

# 12 vagyok!

Egy szót sem értettél abból, amit írtam.

Nem kell a love-olgatás, mert csak azt jelzi, hogy "dugnálak". Ezt bárki megtenni minden harmadik nővel. Tehát dugnád, de annyit nem teszel, hogy írsz egy normális levelet neki.

Nem a levelező társ a lényeg, ha az, hogy sosem tudhatod, a másik nemnek melyik képed fog tetszeni.

2012. szept. 16. 21:35
 30/48 anonim ***** válasza:

Jó ég...

Akinek nem volt se szex, se csók, mégis hogy beszéljen róla?

2012. szept. 16. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!