Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egyáltalán szerencsém a társkeresőkön?
Február elején regisztráltam a love.hu-n, az adatlapom teljes: hosszú bemutatkozószöveg, van több kép is fent, vagyis nem emiatt van a gond.
Eddig 1920 lányt "lávoltam". Akik különösen tetszenek, nekik írtam levelet is, de természetesen normális tartalommal, nem "nyomulós-jelleggel". 48-an lávoltak összesen eddig. Egy alkalommal majdnem sikerült egy párkapcsolatot kialakítanom.
Nem vagyok az a "modern típus", aki menősködik, nyomul, meg "úgy" beszél..., lehet, ez zavar sok lányt szerintem, de emiatt nem változok meg, mert fontosnak tartom, hogy önmagam legyek.
Mostanában sokat sétálok a városban, reménykedve, hogy hátha összefutok a leendő barátnőmmel.
19/F
"Lávolás" és hasonló hülyeségekkel sosem foglalkoztam. De lehet, hogy a te korosztályodban ez még elmegy.
Aki megtetszett, annak írtam. Írtam egyszer egy olyan nőnek is, aki nem felet meg az én elvárásaimnak és én sem az ővéinek. De szép volt és szimpatikus. Leírtam, hogy nem akarok semmit, mert látom, hogy nem egymásnak teremtetek, de nagyon tetszik amit írt magáról és a fényképei is nagyon tetszenek. Leveleztünk egy ideig és ő írta, hogy utolsó képemet (ami hónapok után tettem fel, de utáltam) tegye meg profilképnek, mert akkor le se tudom majd vakarni a nőket.
Tehát nem tudhatod, hogy melyik fényképed tetszik a másik nemnek.
00:21
Igen, valóban nem vagyok egy irányító-jellem.
Viszont kedvességgel, őszinteséggel szerintem sok mindent el lehet érni.
0:25
Volt néhány netes beszélgetőtársam, van is, akivel beszélgetek, csak van barátja.
határozottsaág nélkül a kedvességed és az öszinteséged semmit nem ér, mint ahogy azt tapasztalod is.
mondta már neked azt egy nő ilyen kaján vigyorgással meg csillogó szemekkel, hogy "te mekkora egy köcsög vagy"? Vagy ilyesmit? Mert te nem érted, hogy egy ilyen mondat hogyan lehet pozitiv egy nötöl, pedig az! Ez ilyen "na ez aztán wow" megnyilvánulás a nö részéröl a te pofátlanságodat és tökösségedet illetöen.
moast nem azt mondom, hogy legyeél seg-gfej. De határozottnak kell lennned, hogy ez anőzés dolog müködjön. A nők uton utfélen szivatnak a hülyeségeikkel, ha nem tartod öket a helyükön, akkor káosz lenne. De szerencsére pont az imponál nekik, ha valaki megvédi öket a saját hülyeségeiktöl.
Ha egy nő esetleg naon unfair modon nem megy el a megbeszélt találkozóra, akkor te valoszinüleg kedvesen elnéznéd neki. De gondold már el, mi lenne ha jogosan lebaxnád mindezért? Nem elgondolkodna magában, hogy húha, nem voltam egyenes? És bocsánatot fog kérni.
00:34
Egyetértek.
Még nem mondott senki sem olyat nekem. :)
Viszont én emiatt keresem az olyan lányokat főként, akik nem tartoznak a "nevetgélős" típusba és egyértelmű jeleket adnak a vágyaikról, nem "hülyéskedőset". A "majdnem-barátnőm" olyan volt, csak sajnos túlságosan barátinak tartott, nem érzett szerelmet irántam, emiatt "szakított" (ha szakításnak lehet nevezni).
Akkor ezért nem érezhetett, mert nem tudom nagyon irányítani a nőket?
mert nincsenek tökeid. Ha nem hozod a tudtára a viselkedéseddel, beszédeddel, hogy ti most nő-férfi szituban vagytok, akkor johogy barátnak fog tekinteni.
hát miért nem lehet megállni séta közben és megfogni a kezét és magadhozhuzni és zavarbaejteni, a mellétbámulni kétértelmü bókokat mondani? Vagy bexari vagy, hogy milesz, ha ezeket elsütöd? Elöfodul hogy nem hagyja szó nélkül, hogy valamit csinálsz, de ez beidegzödés a nöknél, egy látszolagos ellenállás...mert ellenállás nélkül a prostik üzemelnek. szal értsd meg a nőket ezzel kapcs.
ha megfogod a kezét, MIÉRT NE FOGHATNÁD MEG? MIÉRT NE? MERT ANYUKÁD AZT mondta, hogy nem ez a menetrend kisfiam, hanem majd előbb érzelmek meg ilyesmik?
ha nökkel beszélgetsz, akiket fel akarsz szedni, akkor muszály a sex felé fokozatosan haladni valahogy, nem lehet ugrani egy 1000métereset a logikus beszélgetés és a dugás közt. Ja nem is emlitve a fizikai kontaktust. Hogy akarsz szexelni ha nem érsz a nöhöz?
Séta közben fogtuk egymás kezét, csak több nem volt.
Valahogy zavarban voltam és féltem, hogy mit reagálna rá, ha például magamhoz húznám.
Igen, beszéd-téren is sok mindenről beszéltünk, csak szexuális-dolgokról nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!