Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egyáltalán szerencsém a társkeresőkön?
Február elején regisztráltam a love.hu-n, az adatlapom teljes: hosszú bemutatkozószöveg, van több kép is fent, vagyis nem emiatt van a gond.
Eddig 1920 lányt "lávoltam". Akik különösen tetszenek, nekik írtam levelet is, de természetesen normális tartalommal, nem "nyomulós-jelleggel". 48-an lávoltak összesen eddig. Egy alkalommal majdnem sikerült egy párkapcsolatot kialakítanom.
Nem vagyok az a "modern típus", aki menősködik, nyomul, meg "úgy" beszél..., lehet, ez zavar sok lányt szerintem, de emiatt nem változok meg, mert fontosnak tartom, hogy önmagam legyek.
Mostanában sokat sétálok a városban, reménykedve, hogy hátha összefutok a leendő barátnőmmel.
19/F
hát nem tudom te, hogy vagy vele de általában ha az ember keresi a szerelmet akkor csak azért sem jön...mindig a legváratlanabb pillanatban jön
viszont azt jól teszed, hogy önmagad maradsz és nem változol eljön majd a te időd is :)
L/18
00:01
Remélem. :)
Egyébként járok közösségbe is, van egy szakkör, melynek rég óta a tagja vagyok...
A kinézetemmel sincs különösebb probléma mások szerint.
00:08
Nem mondható valami előnyösnek a profilképem, mert belevilágít a "pofámba" a Nap és a másik képen sem valami jó, de sajnos nincs rólam igazán megfelelő kép.
Edzőteremben még soha sem jártam, általában a napi 15-20 km gyaloglással lemozgom magam, de így is gyakran túl sok az energiám. Néha otthon súlyzózgatok...
A ruhatáram nagyjából drapposzöldes, fekete, szürke, terepszínű. Az olyan ruhákat szeretem.
szerintem hagyd is a társkeresőket...ott mindenki csak a kinézetre megy
L/18
mekkora tévutakon jársz :D
Ha nem beszélsz a sexröl a növel, akkor hogyan várod el hogy majd sexelni fogtok? Mágikusan megtörténik? Vagy mi?
A nőket irányitani kell, mert ez a természetük. De szemmel láthatóan te képtelen vagy ilyesmire. Mert tul kedves vagy. Ha a legkisebb ellenállásba ütközöl, akkor rögtön kedveskedsz és azt akarod, hogy a nő akarata érvenyesüljön mindenben. De a nő nem képes szilárdan végigvinni a dolgokat, neked kell helyette is tudni, hogy miujság.
A bemutatkozoszöveged gondolom gáz mint az atom, a képeid meg jellemtelenek. A leveleid még nyálasak, esedezőek. Lazaság, függetlenség 0%, azt sem kommunikálod, hogy a nők téged birnak, és van életed, egyszóval: van referenciád arról, hogy életrevaló vagy meg érdekes és szexuálisan is számbavehető.
én is szerencsétlenkedtem társkeresön, láv.hun is. Igaz én valami véletlen folytán össze tudtam szedni egy csajt 2-3 hét után, de utána meg senkit.
Mostmár jobb az adatlapom és mostmár irnak lányok és jobban is kezelem a szitukat. De a valoságot akkor se tudom megváltoztatni, eljönnek randira, látják, hogy nem vagyok valami férfias alkat, hiába a határozott viselkedésem a nökkel kapcdsolatban, ettöl nem fognak nedvesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!