Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs egyáltalán szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egyáltalán szerencsém a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Február elején regisztráltam a love.hu-n, az adatlapom teljes: hosszú bemutatkozószöveg, van több kép is fent, vagyis nem emiatt van a gond.

Eddig 1920 lányt "lávoltam". Akik különösen tetszenek, nekik írtam levelet is, de természetesen normális tartalommal, nem "nyomulós-jelleggel". 48-an lávoltak összesen eddig. Egy alkalommal majdnem sikerült egy párkapcsolatot kialakítanom.

Nem vagyok az a "modern típus", aki menősködik, nyomul, meg "úgy" beszél..., lehet, ez zavar sok lányt szerintem, de emiatt nem változok meg, mert fontosnak tartom, hogy önmagam legyek.

Mostanában sokat sétálok a városban, reménykedve, hogy hátha összefutok a leendő barátnőmmel.

19/F

2012. aug. 4. 23:57
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom te, hogy vagy vele de általában ha az ember keresi a szerelmet akkor csak azért sem jön...mindig a legváratlanabb pillanatban jön

viszont azt jól teszed, hogy önmagad maradsz és nem változol eljön majd a te időd is :)

L/18

2012. aug. 5. 00:01
 2/48 A kérdező kommentje:

00:01

Remélem. :)

Egyébként járok közösségbe is, van egy szakkör, melynek rég óta a tagja vagyok...

A kinézetemmel sincs különösebb probléma mások szerint.

2012. aug. 5. 00:04
 3/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy előnytelen a fotód? Vagy bármi más rajtad? Edzőteremben mikor voltál utoljára? Ruhatárad hány éves?
2012. aug. 5. 00:08
 4/48 anonim ***** válasza:
46%
a 3. kommentelőnek üzenem, hogy utáálomm a felszíneseket nem értem miért mindenki csak a kinézetre megy amikor a belső értékek 100x fontosabbak és miért ítél mindenki külsőre...sose fogom érteni ez a mai világ már csak a felszín a fontos =/
2012. aug. 5. 00:11
 5/48 anonim ***** válasza:
88%
Elárulom h a hosszú bemutatkozó szöveged senkit nem érdekel, csak a képek!
2012. aug. 5. 00:14
 6/48 A kérdező kommentje:

00:08

Nem mondható valami előnyösnek a profilképem, mert belevilágít a "pofámba" a Nap és a másik képen sem valami jó, de sajnos nincs rólam igazán megfelelő kép.

Edzőteremben még soha sem jártam, általában a napi 15-20 km gyaloglással lemozgom magam, de így is gyakran túl sok az energiám. Néha otthon súlyzózgatok...

A ruhatáram nagyjából drapposzöldes, fekete, szürke, terepszínű. Az olyan ruhákat szeretem.

2012. aug. 5. 00:15
 7/48 anonim ***** válasza:
100%

szerintem hagyd is a társkeresőket...ott mindenki csak a kinézetre megy

L/18

2012. aug. 5. 00:15
 8/48 A kérdező kommentje:
A lélek a lényeg szerintem is.
2012. aug. 5. 00:16
 9/48 anonim ***** válasza:
így leírtak alapján nincs gond szerintem veled. Biztos találsz hamarosan párt.
2012. aug. 5. 00:16
 10/48 anonim ***** válasza:
100%

mekkora tévutakon jársz :D

Ha nem beszélsz a sexröl a növel, akkor hogyan várod el hogy majd sexelni fogtok? Mágikusan megtörténik? Vagy mi?

A nőket irányitani kell, mert ez a természetük. De szemmel láthatóan te képtelen vagy ilyesmire. Mert tul kedves vagy. Ha a legkisebb ellenállásba ütközöl, akkor rögtön kedveskedsz és azt akarod, hogy a nő akarata érvenyesüljön mindenben. De a nő nem képes szilárdan végigvinni a dolgokat, neked kell helyette is tudni, hogy miujság.

A bemutatkozoszöveged gondolom gáz mint az atom, a képeid meg jellemtelenek. A leveleid még nyálasak, esedezőek. Lazaság, függetlenség 0%, azt sem kommunikálod, hogy a nők téged birnak, és van életed, egyszóval: van referenciád arról, hogy életrevaló vagy meg érdekes és szexuálisan is számbavehető.

én is szerencsétlenkedtem társkeresön, láv.hun is. Igaz én valami véletlen folytán össze tudtam szedni egy csajt 2-3 hét után, de utána meg senkit.

Mostmár jobb az adatlapom és mostmár irnak lányok és jobban is kezelem a szitukat. De a valoságot akkor se tudom megváltoztatni, eljönnek randira, látják, hogy nem vagyok valami férfias alkat, hiába a határozott viselkedésem a nökkel kapcdsolatban, ettöl nem fognak nedvesedni.

2012. aug. 5. 00:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!