Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs egyáltalán szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egyáltalán szerencsém a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Február elején regisztráltam a love.hu-n, az adatlapom teljes: hosszú bemutatkozószöveg, van több kép is fent, vagyis nem emiatt van a gond.

Eddig 1920 lányt "lávoltam". Akik különösen tetszenek, nekik írtam levelet is, de természetesen normális tartalommal, nem "nyomulós-jelleggel". 48-an lávoltak összesen eddig. Egy alkalommal majdnem sikerült egy párkapcsolatot kialakítanom.

Nem vagyok az a "modern típus", aki menősködik, nyomul, meg "úgy" beszél..., lehet, ez zavar sok lányt szerintem, de emiatt nem változok meg, mert fontosnak tartom, hogy önmagam legyek.

Mostanában sokat sétálok a városban, reménykedve, hogy hátha összefutok a leendő barátnőmmel.

19/F

2012. aug. 4. 23:57
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék szexuális kapcsolatba lépni senkivel sem, hanem elkezdeni valakivel beszélgetni.

Írtam levelet több lánynak azóta, de "lávolgattam" is sokat.

Sajnos nem vezetett még a levél sem jóra..., talán hosszabbat kellett volna írnom.

2012. szept. 16. 21:41
 32/48 anonim ***** válasza:
Jó, mondom én, akinek 24 évesen nem volt kalandja nőkkel, de pont az ilyen bonyolult dolgok miatt nem is merek közeledni egyhez sem komolyabb szándékokkal. Erre arra meg amarra figyelni...kimerítő.
2012. szept. 16. 21:43
 33/48 anonim ***** válasza:
Miket írtál a levélbe?
2012. szept. 16. 21:50
 34/48 A kérdező kommentje:

Változó. Aki nagyon szimpatikus volt, neki leírtam ezt az észrevételemet, és hozzátettem azt is, hogy megértem, ha én nem vagyok a számára az, de próba szerencse.

Aki bejött, de nem nagyon, annak csak egy sziát írtam bízva abban, hogy válaszol arra utalva, hogy kívánkozik beszélgetésbe elegyedni.

2012. szept. 16. 22:12
 35/48 anonim ***** válasza:

Nem csoda, hogy nincs szerencséd. Mindkét esetben béna voltál.

1. Azért írtál, mert tetszik. Tehát ezt leírni felesleges. Tehát eddig semmi információ nem volt a leveledben. A "megértem" szöveg is felesleges. Naná, hogy megérted! Majd akkor, ha elutasít! De neked a leveled utáni napokban gondolnod sem szabad arra, hogy elutasítanak. Tehát te ezt írtad:

Szia! Tetszel nekem a fényképeid alapján, de ezt már tudhatod abból is, hogy írtam neked. Egy lúzer vagyok, akit el szoktak utasítani, tehát te is nyugodtan tedd ezt!

Egy ilyen levélre egy lány sem izgul fel!

2. Az "only Szia!" levél ezt mondja: Szia! Sz@rok rád, mert nem igazán tetszel, csak egy kicsit. Ennyit érdemelsz, egy sziát és semmivel sem többet. Ha érdekel egy ilyen köcsög, mint én, akkor nyomj egy csá-t és vágni fogom, hogy akarsz valamit.

Lehet, hogy valakinek ez bejön, de statisztikailag nem mérhető...

Ha már írsz egy lánynak, akkor egy kicsit erőltesd meg magad! Írj egy jó sablon levelet! Egy bekezdésnyi szöveg a semmiről! Egy időben sablon leveleket küldtem és a 90%-uk válaszolt rá! Mivel a sablon levélben minimális a tartalom, ezért neked nem javaslom ezt. Nem hiszem, hogy tudnál egy jó sablon levelet írni.

A másik variáció, hogy írsz minden jelöltnek egy rá szabott levelet. Csak olyannak írj, akinek az bemutatkozása vagy a fényképe alapján tudsz írni valamit. Ha néhány perc után nem jutott semmi sem az eszembe, akkor nem írtam. Esetleg másnap ismét megnéztem.

2012. szept. 16. 22:59
 36/48 anonim ***** válasza:
Utolsó, én pont így csináltam, ahogy te írtad (2. variáció), mégse írt vissza soha senki, mert csúnya vagyok. Nem az számít, h mit írsz, hanem h jól nézel-e ki. Ha nem, el se olvassák a leveledet. Ha igen, az egyszerű sziára is válaszolnak.
2012. szept. 17. 07:07
 37/48 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy ki a célközönség. Ha tiniribiknek írsz, akkor elég lehet a szia. Akiknek én írtam, azok jól néztek ki és általában diplomások voltak. Nekik kevés lett volna, ha csak jól nézek ki és le tudok írni egy szót.

Az sem mindegy, hogy mit írsz és hogyan. De erre jöjjön rá mindenki maga.

2012. szept. 17. 07:38
 38/48 A kérdező kommentje:

Volt néha, hogy nem tettem hozzá a "megértem..." részét.

És olyan is előfordult, hogy a szián kívül megkérdeztem, hogy "Mi újság? Hogy vagy?".

Viszont, az ilyen levelek csak néha fordultak elő.

2012. szept. 17. 16:15
 39/48 A kérdező kommentje:

Hosszan tudnék írni, de sablon levelet nem hiszem.

Köszi, hogy segítesz! :)

2012. szept. 17. 16:20
 40/48 anonim ***** válasza:
A nők értékelik a kreativitást. A "Mi újság? Hogy vagy?" ettől messze van.
2012. szept. 17. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!