Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak most kellenék neki? Amikor az övé voltam eldobott. Merjek újra bízni?
Figyelt kérdés
A volt férjem szemét módon elhagyott. Elköltözött 3 hónapra. Aztán szó nélkül visszajött a közös lakásunkba. 7 évig voltunk együtt de ez alatt az idő alatt folyamatosan megcsalt, 20-ig számoktam az eseteket aztán meguntam,és bosszúból én is megtettem,az orra alá dörgöltem,erre jól összevert. El akartam válni de kibékültünk. Folytatòdott minden tovább,nők,veszekedések. Már külön is aludtunk,akkor addig követelte h váljunk el h én be is adtam a kérelmet,kb 1 hónapra rá elment, kb 2 nappal később már volt barátnője is. Ahányszor meglátogatta a gyerekeket mindig veszekedés lett belőle. Aztán megtudta h nekem is van valakim és ezért visszaköltözött. Egy ideig könyörgött, aztán fenyegetett,elkezdte felhordani a nőket,először csak akkor amikor nem voltam otthon,aztán talált egy olyat aki akkor is jött amikor én ott voltam,kiderült h oda akar költözni hozzánk. Ezt már nem tűrtem, ekkor lett még rosszabb a helyzet,miatta megint megvert,úgy h 8 öltéssel varrták össze a fejem. De ő folyton azt állítja h engem szeret és h kezdjük ùjra. Nem hiszem h valaha változna bármi.2012. aug. 4. 23:08
21/22 anonim válasza:
"jól összevert. El akartam válni de kibékültünk. Folytatòdott minden tovább,nők,veszekedések."
Szerintem egyikőtök sem talál jobbat a másiknál...
22/22 Hanariko válasza:
ÚRISTEN B*ZDMEG NAGYON SÖTÉT VAGY, HA MEGFORDULT A FEJEDBEN HOGY VISSZAMENJ HOZZÁ. KI TUDJA HÁNYSZOR MEGCSALT, ÖSSZEVERT, ELHAGYOTT ÉS SZERET? ÖCSÉÉÉM, HOGY MILYEN EMBEREK VANNAK. BÁR ÚGY LÁTSZIK TE OLYAN VAGY, AKIVEL EZT MEG LEHET TENNI. AKKOR HAJRÁ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!