Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfinak csak a kalandot kereső, bulizós lányok kellenek?
Sajnos azt tapasztaltam, hogy aki számára fontos a gondolkodásmód, a belső értékek, ősinteség, megbízhatóság az nem kell senkinek. Vagy legalábbis nagyon nincs szerencséje párkeresés terén.
Én nem szeretem az egyéjszakás kalandokat, nem vágyom és nem is vágytam soha ilyesmire. A legtöbb férfinek pedig a bulizós, szeszélyes, kötöttség nélküli lányok jönnek be. Ez elszomorító.
Aki kicsit normálisabban, komolyabban gondolkodik miért nem lehet szerencsés?
25/N
Akkor én ezek szerint szerencsés vagyok...
22/L
Akkor én nem a legtöbb férfi vagyok :D
Bulikból már kinőttem, egy éjszakákból kinőttem.
Azért az sem mindegy, hogy bár megvannak a belső ér-
tékek, milyen a gondolkozásmód? Mert bár vannak "nor-
mális" nők, lehet pár perc beszélgetés illúzióromboló
hatású lesz, mert a normális számukra teljesen mást
jelenthet, mint pl számomra.
Te vagy a sokadik, aki ezt megkérdezi és a válasz ugyanaz marad:
25 felett már kezd egyre több lágy benőni, és fontosabb dolgokkal foglalkoznak, mint a buli. Mindig lesznek partiarcok, de te ezzel ne foglalkozz, ahogy én se (26F) foglalkozok a partip*csákkal.
vannak akik tényleg az ilyen lányokat szeretik, vannak akik azt a mire te vágsz!
ÉS vannak akik azért pártolnak át ezekhez a lányokhoz, mert könnyebb falatok és nem kell küzdeni értük, meg várni várni várni vágyakozni..és több az esély is, és talán azért mert akivel komolyan akarták azokkal nem jött össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!