Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak most kellenék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak most kellenék neki? Amikor az övé voltam eldobott. Merjek újra bízni?

Figyelt kérdés
A volt férjem szemét módon elhagyott. Elköltözött 3 hónapra. Aztán szó nélkül visszajött a közös lakásunkba. 7 évig voltunk együtt de ez alatt az idő alatt folyamatosan megcsalt, 20-ig számoktam az eseteket aztán meguntam,és bosszúból én is megtettem,az orra alá dörgöltem,erre jól összevert. El akartam válni de kibékültünk. Folytatòdott minden tovább,nők,veszekedések. Már külön is aludtunk,akkor addig követelte h váljunk el h én be is adtam a kérelmet,kb 1 hónapra rá elment, kb 2 nappal később már volt barátnője is. Ahányszor meglátogatta a gyerekeket mindig veszekedés lett belőle. Aztán megtudta h nekem is van valakim és ezért visszaköltözött. Egy ideig könyörgött, aztán fenyegetett,elkezdte felhordani a nőket,először csak akkor amikor nem voltam otthon,aztán talált egy olyat aki akkor is jött amikor én ott voltam,kiderült h oda akar költözni hozzánk. Ezt már nem tűrtem, ekkor lett még rosszabb a helyzet,miatta megint megvert,úgy h 8 öltéssel varrták össze a fejem. De ő folyton azt állítja h engem szeret és h kezdjük ùjra. Nem hiszem h valaha változna bármi.
2012. aug. 4. 23:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi féle képen ne bízz benne ha megis vert meg ilyenek...kerüld ahogy csak tudod az ilyen nem változik..
2012. aug. 4. 23:10
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után inkább azt kérdezd, hogyan dobathatnád ki.
2012. aug. 4. 23:33
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se bízz benne! és jelentsd is el, ha valóban ilyen súlyosan össze ver annak vannak orvosi leletei is és nyomai. ami azt jelenti, hogy távol tartási végzést adhatnak ki vagy még rosszabb! legyél bátor, mert lehet, hogy később a gyerekeket is bántja. Sok sikert és írj majd, hogy mi hogy alakult!
2012. aug. 4. 23:34
 4/22 Giovanni1984 ***** válasza:
Tisztelt válaszadó fórumozók! Én vagyok az az alávaló utolsó anyagyilkos exférj akiről mesél itt a tisztelt kérdező(exfeleségem).Úgy a legkerekebb a sztori ha mindent leírunk.Így könnyeb nektek is véleményt alkotni mert így ahogy ő leírta túl tömör és csak negatív minden.Nem akarom fikázni őt itt mindenki előtt mert bizony nekem is megvannak a testi és lelki sebeim is tőle.De mégsem akarom magamat fényezni vagy őt feketíteni.Szép sorban szeretném leírni a dolgokat a kérdező leírása szerint.Valóban elköltöztem tavaly április végén a közös lakásunkból de azért nem olyan szemét módon ahogy le van írva.A költözés melett azért döntöttem mert tarthatatlannak tartottam már az itthoni állapotokat.Napi szinten ment a veszekedés.Sokszor már tettlegességig fajultak a dolgok.Anyagi nehézségek amiért mindenki a másikat okolja.Külön aludtunk szinte már mindíg.Szexuális életünk majdnem a nullával lett egyenlő.Ő eléggé depressziós lett miattam is és a munkahelye miatt és emiatt szokszor volt dühkitörése is.minden nap csaka munkahelyéről tudott beszélni csak és én ezt már fárasztónak éreztem és inkább neteztem.Szóval eléggé háborús viszonyok lettek itthon.Én válással fenyegetőztem.Társkeresőztem is mert szükségem volt valakire aki megért és jó hozzám.Valami mentsvár valami pótlék.Exemnek mikor mondtam hogy el akarok költözni még segített is albit keresni csak menjek.Április végén el is költöztem amíg ő pár hétig a szüleinél volt.Szemét azért nem voltam mert akármennyire is haragudtam rá gondoskodni akartam róluk amennyire tudtam.Volt egy 44.000 villanyszámla tartozás amit befizettem hogy ne kapcsolják ki a villanyt mire haza jönnek.Költözésemmel egy időben össze is jöttem egy lánnyal akivel a társkerin beszélgettem egy ideje.Nagyon fájtak a dolgok exem miatt és nagyon jólesett ettől az új lánytól a kedvessége és törődése és hogy nincs ordibálás és tányércsapkodás naponta.Valóban amikor néha elmentem a régi lakásba a gyerekekhez,összekaptunk mert még mindíg nagy volt a feszültség és a harag iránta de neki is irántam.Két hónapig elvoltam jól a kiscsajjal de egyre sűrűbben gondoltam exemre és a gyerekekre.Egyre erősebb lett bennem az érzés hogy hiányzik nekem exem és szeretem őt és vissza akarom kapni.Új csajomat egyre inkább hanyagoltam és exem felé fordítottam a figyelmem.Sokat gondolkodtam rajta hogy visszaköltözzek és megpróbáljam megmenteni a házasságunkat és mindent jóvá tenni és úgy élni együtt ahogy mindíg is kelett volna.Sokszor odamentem hozzá hogy beszéljük meg és bocsásson meg nekem.Volt hogy hajnali 2 kor is.Átmentem az egész városon hogy lásam őt és hátha megbocsát.De ő bizony nagyívben tett rám.Elhatároztam hogy lesz ami lesz haza költözök.Nem azért mert van valakilye és őrizzem őt.Hogy van valakilye azt csak a költözés előtti napon este tudtam meg egy ismerőstől.Vagyis tudtam hogy van valakilye csak azt nem hogy pontosan ki.Sajnos az illető személye mégjobban fájt mint az hogy van valakilye,de ez mellékes most az eset tekintetében.Azt azért tegyük hozzá hogy az exem se rogyott magába elköltözésem után.Ahogy elmondta a költözésem után 2 hétre máris összekavarodtak a sráccal ugyhogy nem sokáig siránkozott ő sem utánam.Nem azért költöztem haza mert megtudtam van valakilye hanem azért mert szeretem őt és vele akartam lenni és helyre hozni a házasságunkat.Én otthagytam gondolkodás nélkül a csajomat ő érte.De ő egy pillanatig se gondolkodott rajta hogy esetleg próbáljuk meg hátha meg tudjuk beszélni.Nem. továbbra is egyész hétvégékre elment a sráchoz alkalmanként.Sokáig valóban könyörögtem ennek ellenére is neki hogy bocsásson meg béküljünk ki,de ő csak kaksizott rám magasból és elvolt a pasassal.Én szeretem őt és jóhogy féltékeny vagyok és balhékat is rendeztem féltékenységből.Fenyegetőztem is igen.Nem tudtam elviselni hogy a lelkem kiteszem neki de ő mégis a másik sráchoz rohan mert most vele olyan faxa minden.Amiért mégjobban fájt a dolog az hogy visszaköltözésem után 5 nappal még le is feküdt velem de mégsem jelentett neki semmit mert továbbra is a másik sráchoz járt el néha.Valóban alkalmanként felvittem ilyen 1-2 alkalmas nőket mert azért férfiból vagyok és szükségem van szexre meg női társaságra.De ezt mindíg akkor tettem mikor ő elment hétvégére máshova és csak 1-2 havonta egy éjszakára hoztam valami lotyót szexre semmi másra.Ki az aki 4-5 hónapokat kibír szex nélkül ha egyszerűen a szex hozzátartozik a létéhez?Exem hazaköltözésemkor feküdt le velem aztán meg csak karácsony előtt pár nappal.Akárhogy is vesszük ez 5 hónap.Az együtt töltött 7 év alatt tényleg megcsaltam rengeteg nővel.De ezek a megcsalások nem azért történtek mert a szex kelett vagy nem kaptam meg tőle mindent az ágyban.Életemben vele volt szex mindíg is a legjobb és még most is ezt mondom.A baj a rengeteg veszekedéssel volt és hogy nem kaptam tőle meg azt a figyelmet,törődést,szenvedélyt,gyengédséget ahogy a megismerkedésünkkor bánt velem.A nagy veszekedések és háborús állapotok elől más nőkhöz mentem lelki vígaszért és a szex velejárója volt a dolognak sajnos. De ezt nem is akarom tovább taglalni.Pár évvel ezelőtt exem is megcsalt engem.Ekkor tényleg nagyon csúnyán bántottam.Elmesélte hogy miért is járt olyan későn haza pestről.8-9 hónapon át volt kapcsolatban ezzel a fickóval és hát jópárszor volt köztük ez az is mikor taliztak.Egy világ omlott össze bennem és elborult teljesen az agyam és azt sem tudtam mit csinálok.Nagyon csúnyán megvertem sajnos amit azóta nagyon meg is bántam.De ezt úgysem hiszi el nekem(senki).Nagyon fáj számomra az is hogy exem szemrebbenés nélkül képes a szemembe hazudni még most is.Féltékenységem miatt próbáltam belekavarni a viszonyába ami lett neki ezzel a pasival mikor szétmentünk.Ő mindíg azt mondta nem szereti nem is beszélnek már mert szakítottak stb stb. Én mocsok módon beleolvastam amit a pasi lányával és egy két emberrel levelezett facebookon és a gyomrom szorult össze hogy így szereti úgy szereti meg hiányzik neki sbt.Nekem ezek annyira fájnak.Meg az hogy a szemembe hazudik.Még az igazat is könnyeb lenne feldolgozni.De a hazugság mégjobban fáj nekem.Idén áprilisban sikerült megegyezéssel elválnunk pár marakodós per után.Mindíg azt kaptam hogy biztos csak azért nem akarok elválni mert érdekem van benne.
2012. aug. 5. 13:26
 5/22 Giovanni1984 ***** válasza:
Anyagi vagy egyéb.És ha elválunk akkor már biztos nem fogok nyalni neki és nem is kel ő nekem.Ez nem igaz.Elváltunk és utána is nyaltam ezerrel de mindhiába.Úgy tűnik hogy a pasijával tényleg vége lett a románcának is mert azóta sűrűbben volt olyan is hogy lefeküdtünk.Nem csak pár havonta hanem egy hónapban többször is.Persze erről nem mesél senkinek.Csak a rosszat meséli rólam a barátainak,ismerőseinek,családjának.Én folymatosan próbálom megbeszélni a dolgokat vele és közös nevezőre jutni és kibékülni vele de egyszerűen nem hajlik rá vagy csak makacskodik vagy nem is tudom.Nem tudom őt kiismerni igazán mert mindíg más a véleménye.Néha sajnos már úgy vagyok vele hogy feladom mert nem bírom tovább a visszautasítást.Jól elbeszélgetünk néha meg esetleg le is fekszünk egymással de utána mindíg jön a hideg zuhany hogy ez nem jelent semmit és nem békül ki velem és elmegy napokra bulizni barátaival vagy nem tudom hova.Megy a titkolózás hogy semmihez semmi közöm ő mit csinál stb.Szerencsére már lett jó munkája is hosszú munkanélküliség után,de hát ezzel együtt újabb bonyodalom is lett.Ő az új hús a cégnél és bizony jópár udvarló is akadt.Sokszor cukkol azzal hogy több pasi is udvarolgat neki és néhány milyen rendi meg juj de cuki meg ilyesmik.Ezek azok a pillanatok amikor teljesen összezuhanok és nem látom értelmét tepernem érte mikor úgysem érek el vele semmit és falrahányt borsó minden igyekezetem.Már számát sem tudom hányszor mondtam el neki mit érzek iránta és mit szeretnék a jövőben.Mi mindenre juthatnánk ha mindketten akarnánk.Kemény munka lenne és egyedül hiába akarom ha ő nem akar semmit tenni.Mindíg csak azt a választ kapom hogy nem látja érelmét.Állandó visszautasítás.Társkeresőztem kínomban és június elején összejöttem egy lánnyal akiről exem beszél hogy oda akar költözni.18 éves kiscsaj.Nem egy jó családból származó agyoniskolázott nő de most ez van.Első hónapban eléggé lekötött és jól el is voltam vele.Törődött velem,kedves volt hozzám.Bármit megtett amivel a kedvemben járhat.Főzött nekem bármit és bármikor.Kényeztetett.Kinyalta a hátsóm is szinte.Fiamat is elfogadta és nagyon jól elvolt vele mindíg.Sosem ordibál.Csendes fajta.Volt egy eset amikor valóban feljött hozzám éjszakára.De exem mindíg azt mondta őt nem érdekli.Már nem érdeklem stb stb.És ha válaszolsz majd erre édesem akkor ne tagadd mert így volt!Szóval felvittem a csajt.Exem fél éjszaka fel alá mászkált a lakásban.Állítása szerint azért mert hangoskodtunk és nem tudott aludni miattunk.Wc vagy fürdöszoba ajtó koppan mikor ki be mászkáltunk rajta.De úgy érzem ez csak kifogás volt.Másnap azért már nem volt ilyen édi hogy őt nem érdekli kit hozok fel.Balhé volt és többé nem hozhatom fel a nőt amikor ő itthon alszik és hasonló szavak.Hogy hogy nem exem elkezdett felém közeledni és békülési szándékát megmondta.Rengeteg sms és facebook levelezés.Olyanokat írt hogy talán ez a nő miatt jött rá hogy ő még mindíg szeret és talán próbáljuk meg újra együtt.Sokmindent mondott de hosszú lenne leírni mindent.Innentől kezdve heti többször lefeküdt velem és velem is aludt mikor otthon aludtam és nem a csajomnál.Én nem dobtam ki a csajom ez miatt hogy ő most győzködött hogy rájött szeret még és én kellek.Valahogy gyanúsnak éreztem az egészet hogy így hirtelen békülni akar.Úgy éreztem az valami bosszú része lehet hogy én is bekavartam a pasijánál akkor most ő is tönkre teszi ezt a kapcsolatom mert látta milyen jól elvagyok a csajjal stb. aztán meg ha kidobom a nőmet érte akkor majd jól a képembe röhög hogy mégsem békül és ennyi.Féltékenynek is tűnt és folyamatosan ment az sms köztünk néha szép néha csúnya szavakkal.Küszködtünk egymással keményen.Ő düh kitörésében még a szoba ajtóm üvegét is kitörte egyszer mikor felhívott napközben.Sajnos a nagyobbik fiú itthon volt vele és látta hallota az egészet amit az annya csinál.Délután mikor haza mentem a melóból már összetakarították a gyerekkel az üvegtörmeléket.Én felvittem a barátnőmet hogy ő legyen a szemtanúja mit tett.Nem jött be a lakásba csak kint várt kívül.Én veszekedtem egy kört exemmel és mondtam neki hogy itt vár a csajom is hogy leüljünk megbeszélni ezt az egészet.Erre ő felpattant és kiakart rohanni hogy széttépje őt.Én elé álltam és nem engedtem hogy neki menjen.Én kaptam egy hatalmas pofont.Ezután elmentünk a rendőrségre és feljelentettem a pofon és az ajtó miatt.2-3 hét múlva még ment ez a békülős dolog a részéről de már nem nagy lendülettel.Lefeküdtünk egymással továbbra is de még mindíg nem hittem hogy komolyan gondolja.Eggyik délután munka után csajomhoz készülődtem és zuhanyoztam.Kis vita volt és exem meg akart ütni a zuhany alatt is de nem sikerült.Utána meg beszólt hogy véletlenül vizes lett az ágyam mert egy pohár vizet öntött rá hogy mostmár akkor biztos nem alszok itthon hanem aludjak a nőmnél.Ezzel el is ment a fiunkkal játszótérre.Zuhanyzás után látom hogy tényleg tiszta víz az ágyam.Bepöccentem és az összes ágyneműjét a kárba tettem és rányitottam a csapot.Elmentem csajomhoz aludni és exem írt nekem 2 smst amiben az volt hogy megint kitörte az ajtón az üveget és "véletlenül" tej is borult a cipőmbe.Haza mentem és csajom is magammal vittem szemtanúnak hogy tényleg megtette e amit írt.Beléptem a lakásba és exem a konyhában volt.Csajom az előszobában állt meg.Én illetlen szavakkal elkezdtem exemhez beszélni és szóváltás alakult ki.Mondtam neki hogy itt a csajom is tanúnak úgyhogy úgy csinálja a dolgokat.Erre felpattant hogy nekimegy.Csajom mögém állt és nem csinált semmit.Patt helyzet volt hogy ki megy kinek neki.Erre én kaptam kizárásos alapon egy akkora pofont exemtől hogy a fülem csengett,ezen elszállt az agyam és nekivágtam a falnak és sajnos olyan szerencsétlenül sikerült hogy a fal éle szétrepesztette a homlokán a bőrt.Nem így akartam de már nem volt mit tenni.
2012. aug. 5. 13:27
 6/22 Giovanni1984 ***** válasza:
Felrepedt a feje és vérzett.Ezután exem nekiment a csajomnak és egy hatalmasat belerúgott.Utána gondolt egyet és a konyhából egy konyhakéssel rontott ránk és hadonászott.Csajom az mint a nyúj elrohant haza.Egyem teljesen begőzölt és aztán felém hadonászott.Én felhívtam a rendőrséget hogy jöjjenek ki mert ez meg ez van.Amíg még a zsaruk kijöttek ment a cstepaté.Exem kétszer is kijött utánam a lépcsőházba és hadonászott a késsel.Komolyan azt ézeztem megszúr vagy megvág.Kijöttek a szaruk és eléggé tanácstalanok voltak akkor ki is a mumus most.Hívtak egy mentőt exemhez hogy bevigyék kórházba röntgenre meg h ellássák a sebét.Engem se vittek be a rendőrök úgyhogy így maradt az ügy.Azóta eltelt már sok hét.Én is elgondolkodtam a dolgokon és szerintem ő is.Én még mindíg úgy vagyok vele hogy szeretem őt és még mindíg lenne lehetőség rá hogy valamiféle megoldás legyen és ki tudjunk békülni.Csajomat egyre többet hanyagoltam és exemmel akartam inkább itthon lenni.Exem közben fordított a dolgokon és mostmár megint nem akar megint békülni és megint visszautasító lett.Én a csajommal is szakítottam mert nem is érzem hozzám valónak egyrészt,másrészt meg akárhogy is tagadja exem igenis sokat számít az hogy nekem van valakim.Így hogyan lehetne békülni???Harmadrészt meg őt szeretem és egyszerűen nem tudok normális kapcsolatot senkivel kezdeni ha egyszerűen őt érzem az igazinak és nem tudok elszakadni érzelmileg és lelkileg sem tőle akármi is történt köztünk.Nekem megvan az elképzelésem mindenről hogy hogyan lehetne jó de ehhez ő is kéne hogy partner legyen mindenben mégha fenntartások maradnak is egy ideig.Azt mondja szeret még de az esze azt mondja hogy nincs értelme.Én tudok változtatni és tudok is mert akarok.Nekem ő bármit megér hogy bolgoggá tehessem és jó legyen a kapcsolatunk a jövőben ha újra kezdjük.Soha többé nem akarom megcsalni őt mert úgysem nyújt egy nő sem többet tőle az ágyban.És az hogy hűséges leszek hozzá egy döntés.Az én döntésem.Fél attól is hogy megint elhagyom valami nő miatt.Közöltem vele hogy két esetben hagyom el.Ha megcsal vagy pedig hazudozik nekem és az egész kapcsolat egy nagy hazugság mert birkának lettem nézve végig.Én becsületesen és normálisan akarom vele folytatni.Mindent megváltoztatni hogy apró nézeteltéréseken kívül ami mindenhol előfordul soha többé ne legyen ok a tányércsapkodós vitákra és a verekedésre ezek után.Én úgy vagyok vele hogy nem szabadna hogy egy vita ordítozásig fajuljon és tettlegességig a gyerekek szeme láttára.Szeretnék egy erős összetartó jó családot összekovácsolni ha már eddig nem ezt csináltuk se én se ő mert csak marakodtunk ezen azon.Szeretném hogy az otthonunk a béke és zen temploma legyen ahova megnyugvás hazatérni nem pedig mégnagyobb pokol mint a munkahely vagy a világ.De ehhez szükséges lenne az is hogy ő is változzon és változtasson olyasmiken ami vitaforrás lenne mert engem zavar.Szeretném hogy olyan legyen akire büszke lehetek és dícsérhetem a barátok kolegák előtt.Egy jóravaló kedves
2012. aug. 5. 13:40
 7/22 Giovanni1984 ***** válasza:
asszony.Jelenleg rengeteg olyan dolog van ami nagyon zavar és nem tudnám elviselni ha együtt lennénk mert mérgeznék a kapcsolatunk.Nagyon zavar hogy hazudozik és semmiről nem tudok.Én csakis úgy tudom a jövőt elképzelni ha teljesen őszinték vagyunk egymáshoz és nincsen semmi titkunk egymás előtt.Mindent megbeszélünk egymással.Nincsenek titkos email címek.Lekódolt telefonok.Titkos smsezés telefonálgatás vagy facebookolás.Suttyomban találkozgatás senkivel.Nagyon zavar hogy még most is beszélget és találkozgat annak a pasijának a lányával akivel kavart szakításunk óta.Ha tiszta lappal akarunk kezdeni akkor szerintem meg kell mindenféle kapcsolatot szakítani az exekkel,szeretőkkel és teljes rokonságával.A jelenlegi udvarlókkal megbeszélni hogy max barátok lehetünk vagy leszerelni őket.Nekem egy percig sem jelent ilyen emberekkel szakítanom akik mérgezőleg hatnának a kapcsolatunkra.Zavarnak ezek a több napra összepakolós eltűnős bulijai is a "barátaival" Ez számomra elfogadhatatlan lenne.Amit én szeretnék hogy együtt járjunk el a baráti társaságokban vagy máshova szórakozni,kikapcsolódni vagy pedig a gyerekekkel együtt csinálni programokat.Persze most ez nem azt jelenti hogy egydül még a boltba sem mehet el.Barátnőhöz egy kávéra beszélgetni vagy fodrászhoz vagy vásárolni a barátnővel mehetne.De úgy hogy mebeszéli velem azért hogy mégis mi van.Ennyi illik.Aztán meg ugye anyagilag legyen közös kasszánk de mindenkinek legyen saját költőpénzze.Amit ő szeretne hogy minden forintot letenni az asszonynak az nálam már nem járja.Szeretném ha kevesebbszer inna alkoholt.Amikor még együtt voltunk az elfogadható volt nekem.Ha érez még irántam igazán akkor ne viselkedjen úgy velem mint egy idegennel az ágyon kívül.Ne szívja a vérem és ne a múltat hántorgassa fel állandóan.A múlt hibáiból tanulni kéne és nem abban élni a jövőben is.Szerintetek irreális igények ezek tőlem?Én úgy érzem nem egetrengető dolgokban akarom hogy változtasson.Szeretem őt és ezt bevallom bárkinek.Én úgy gondolom hogy annyira egszerű lenne kibékülnünk.Le kellene ülni és egy hatalmasat beszélgetni és megállapodni mindenben.Ismerjük már egymást úgyhogy nem kel kerülgetni szagolgatni egymást mintha egy vadidegennel ismerkednénk meg.Az előjáték már megvolt köztünk.Hogy jól fog működni a kapcsolatunk vagy nem azt úgyis csak akkor tudjuk meg ha kipróbáljuk.Puding próbája az evés.Menet közben kiderül minden.Elmélkedni és gondolkodni évekig is lehet.Közben meg csak telik az idő és semmi sem változik.Én nem akarom ezt az egy lehetőséget elrontani semmi megcsalással vagy disznósággal.Ettől többet ér nekem az exem és a családom.Tudom nem lenne egyszerű ez az egész és sokáig fenntartásokkal néznénk egymásra de nekem akkor is megérné ha jó lesz a végeredmény.Próbaidőt szeretnék kettőnk közt és addig nem nyilvánosságra hozni hogy én és ő együtt amíg ki nem derül hogy működik vagy nem.Nem akarok én se pletykálást meg szappanoperát a környéken és ismerősi körünkben hogy na kibékültünk aztán megint szakítottunk és mindenki a következő részt várja ujjongva vagy kárörvendve. Majd idővel ha szépen megvagyunk akkor nyilvánossá tesszük hogy köszönjük jól vagyunk.Jó hosszúra sikerült az írásom de sebaj.
2012. aug. 5. 14:41
 8/22 A kérdező kommentje:
Jellemző,megint csak a te verziòd. 1.a számla a költekezéseid miatt maradt el, a számitógép. 2. Már akkor rám hivtad a rendőröket mielött előkrült a kés. Teszem hozzá önvédelemből h végre kitakarodjatok a lakásból és h ne gyertek a közelembe,ketten egy ellen. szép. A barátnő még most is fenyeget,h kikészít. De én vagyok elmebeteg. elég,hagyjuk.
2012. aug. 5. 17:01
 9/22 Giovanni1984 ***** válasza:
Sajnos ugy tunik hogy a kedves exem nem akar tolem semmi jomolyat.Ma beleolvastam az smseibe es lebukott. Mar joideje megint smsezik a pasijaval akivel eddig kavart. Hazajott kulfodrol a srac es draga exem azt hazudta vasarnap delutan hogy ejszaka nem alszik itthon mert a baratnojenel lesz. Azt a feneket. Ki akart menni a srachoz. Eleg szaftos szexualis tartalmu smsezes ment koztuk. En kerdore vontam ot hogy hogy is kepzeli ezt hogy bekulesrol beszelgetunk neha es lefekszik vlem azt mostmeg kiderul hogy atver es kavar vele is ujra es ki akar ejszakara menni hozza. Ez eleg unfer. Miert akar engem lelkileg tonkre tenni.
2012. aug. 6. 01:26
 10/22 Giovanni1984 ***** válasza:
Exem teljesen bepoccent hogy megint kiderult hogy titokban kavarnak egymassal. Kiabalt velem mert felhivtam a sracot es mondtam neki hogy exem nem fog kimenni ma hozza mert itthon fog csicsikalni es en el akatok beszelgetni vele. Exem elkezdett kiabalni velem hogy gyulol amiert ilyen szemet vagyok es elolvastam a titkat. Mar nem is akar menni sehova mert tonkre tettem mindent. A maganeletet. De konyorgom ez azert ram is tartozik hogy hulyenek vagyok nezve. Erzelmekrol es bekules lehetosegerol beszelgetunk es lefekszunk egymassal. Kozben o szemet modon atver engem. Mindig ad egy kis remeny szikrat aztan meg mindig beletapos a lelkembe azzal hogy ezzel a pasival es meg kitdja kivel enyeleg meg kefel rajtam kivul. Vasarnap haza jott a gyerekekkel es megkert hogy menjek ki ele a buszhoz mert a gyerekek szeretnek. Meg a kerdesemre azt is irta hogy kicsit hianyoztam neki. Erre estere meg ilyen diaznosagot tervezett es hazudott nekem. Undorito. Miert nem oszinte velem. Miert jatszik velem es szivat allandoan. Teljesen bele fogok rokkanni ebbe lelkileg. Nem is ertem miert tette fel a kerdeset hogy merjen bizni ujra mikor o maga egy megbizhatatlan erzeketlen hazig kigyo. Miert teszi ezt velem istenem. Szeretem ot es o megis meg akar vezetni ea szorakozni velem. Most megint engem gyulol es fujtaz ramert en beleavatkoztam a dologba es kiderult a hazugsaga. A zt kivanja barcsak elpusztulnek es ilyenek. Mintha elete szerelmet martam volna el tole. Kozben csak szeretok voltak. De o naiv fejjel bele is szeretett a gyerekbe. De az nem akar semmit tole. Felhivtam kesobb ujra es megbeszeltem mindent vele hogy mit is akar exemtol. Elmondtam minfent hogy mi minden tortenik koztunk amirol nem tud. Szex meg a bekules dolog. Areol sem tudott hogy exemnek en vettem nemreg terhessegi tesztet is mert be volt tojva hogy teherbe ejtettem. Nem akarta elso hallasra elhinni a srac mert ot is atveri mindennel exem. Megbeszeltuk hogy neki biztos nem kel exem es nem akar tole semmit es szepen elzavarja a francba. Exem ejszaka rairt hogy ugyhallota szepen elbeszelgettem vele. Erre a srac visszairt hogy nem volt tole szep ez az egesz. Erre exem meg tragar modon valaszolt neki hogy le van tojva. Ezeket o mondta el es gyulolkodve fujtatva elvonult a szobajaba vissza kantalva hogy nem ertem el semmit ezzel mert nem bekul ki velem soha es le vagyok en is tojva meg a masik pasi is. Nem kel neki senki stb stb. Miert en vagyok a szemet mikor o egy erzeketlen kiegett ures no aki keptelen normalis gobdolkodasra es erzelmekre? En a feneket kinyaltam volna es ezt kapom. Lesz ez jobb valaha. Megfog o valtozni?
2012. aug. 6. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!