Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak most kellenék neki? Amikor az övé voltam eldobott. Merjek újra bízni?
Figyelt kérdés
A volt férjem szemét módon elhagyott. Elköltözött 3 hónapra. Aztán szó nélkül visszajött a közös lakásunkba. 7 évig voltunk együtt de ez alatt az idő alatt folyamatosan megcsalt, 20-ig számoktam az eseteket aztán meguntam,és bosszúból én is megtettem,az orra alá dörgöltem,erre jól összevert. El akartam válni de kibékültünk. Folytatòdott minden tovább,nők,veszekedések. Már külön is aludtunk,akkor addig követelte h váljunk el h én be is adtam a kérelmet,kb 1 hónapra rá elment, kb 2 nappal később már volt barátnője is. Ahányszor meglátogatta a gyerekeket mindig veszekedés lett belőle. Aztán megtudta h nekem is van valakim és ezért visszaköltözött. Egy ideig könyörgött, aztán fenyegetett,elkezdte felhordani a nőket,először csak akkor amikor nem voltam otthon,aztán talált egy olyat aki akkor is jött amikor én ott voltam,kiderült h oda akar költözni hozzánk. Ezt már nem tűrtem, ekkor lett még rosszabb a helyzet,miatta megint megvert,úgy h 8 öltéssel varrták össze a fejem. De ő folyton azt állítja h engem szeret és h kezdjük ùjra. Nem hiszem h valaha változna bármi.2012. aug. 4. 23:08
12/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. De miért is? Ez nem válasz a kérdésemre.
2012. aug. 27. 20:17
13/22 anonim válasza:
hát most komolyan. ki fogja ezt elolvasni drágám? Amúgy te úgy látod ezt, mint egy olyan kapcsolatot, amit folytatni kell? Most... komolyan ezen el kell gondolkozni? Bár egyformán hülyének tűntök, szóval akár lehet közös jövőtök, de én nem erőltetném.
14/22 anonim válasza:
Első körben elmondanám, hogy nem olvastam végig, de majd idővel megteszem!
Nos, ez remek! Olvasatlanul sem hiszek el egy szót sem, de GRAT! Ez kérlek műfajteremtés (már ha egy személy valóban a tettes) egy kis életet publikátál ezen az oldalon ami önmagában is érdekes választás. Merem azt hinni (legalábbis remélem) hogy mindkét fél ugyan az a személy és a sztori fiktív. Ha a hipotézisem valós, akkor kérlek írj egy PM-et, hogy garatulálhassak! :)
u.i.: Komolyan!
16/22 A kérdező kommentje:
Lehet h viccesnek látszik, pedig nem az.
2012. aug. 27. 20:53
17/22 anonim válasza:
uhh het ez gààz :/ tuti, hogy kamu ha meg nem akkor sajnàlom :/ keruljétek egymàst :S a pasi tul késon jott rà hogy szereti a no is hibàzott..
18/22 A kérdező kommentje:
Igen hibáztam. A legelsö megcsalás és pofon után el kellett volna zavarni. De ilyen a szerelem. Imádtam mint még elötte senkit. Sajnos tul sokat vártam el töle,nem képes áldozatokra a családért. Arrol nem én tehetek h nem elég érett a feladatra h mint családfö megállja a helyét. Most újra hibáztam, adtam neki még egy esélyt...ezt is eljátszotta. Ismét csak elvárásai voltak,holott én fogadtam vissza. Megint megcsalt, hazudott, megalázott, megütött. Szerinte a jo asszony kussol és nem szol semmiért, mindent eltür. Hát nem. Itt fejeztem be. Hamarosan elköltözöm és ennyi. Nekem férfi kell nem egy terrorista állat.
2012. szept. 17. 11:59
20/22 anonim válasza:
Ezt már nevezem! Fórumon rendezni a magánéletet, nyilvánosan. Hogyan lehet valakinek ennyi esze és önbecsülése 30 körül??...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!