Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pár napja járunk, az bűn, ha egy másik sráccal megyek bulizni és ő úgy tudja bnőkkel?
csupán mert bnőim nincsenek, de egy szál se, amit nem merek neki megmondani.
most nem találkozunk. de olyan helyre megyünk, ahol őt ismerik, így ha megismernek majd engem is a haverjai, vagy srácok, akikről kiderül, hogy a haverjai...vagy ennyire ha nem is megyek előre, tehát nem tudná meg, nos akkor is kérdés, hogy ha egy sráccal megyek bulizni, aki történetesen engem akar megismerni, de nem konkrét célból, csak úgy, szóval most furdaljon a lelkiismeret, mert barátom van 2 napja?

a barátom sokkal lazábban veszi a dolgokat, mint itt a válaszolók :)
simán megmondhatnám neki, hogy sráccal megyek bulizni, semmi baja nem lenne belőle, itt csakis arról van szó, hogy magamat nem akarom égetni, hogy nincsenek bnőim.
de nem vagyok fiús típusú lány, sőt. valahogy a lányokkal nem tudok kijönni, egyből fújnak rám.
a srácok meg olyan kedvesek.

azt hiszem nem tudok a sorok között olvasni. mire jövök rá, amit úgy néz ki nem tudok? ez túl rejtéjes volt nekem.
a mostani barátom eddig úgy néz ki, teljesen elfogad, nem görcsöl semmin, jól érzi magát velem, ugyan nincs az a nagy lamour köztünk, de nem vagyunk egymásra féltékenyek, voltaképp, egy kicsit szabadok vagyunk, de egymás mellett.
csak ebben a nagy szabadságban nem tudom hogy hol a határ. ő szerinte sehol nincs, csak ne feküdjek le(stb) mással, ezen kívül mindent szabad.
szóval egy bulitól úgy döntöttem nem furdalom a lelkemet.
köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!