Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha pár napja járunk, az bűn,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pár napja járunk, az bűn, ha egy másik sráccal megyek bulizni és ő úgy tudja bnőkkel?

Figyelt kérdés

csupán mert bnőim nincsenek, de egy szál se, amit nem merek neki megmondani.

most nem találkozunk. de olyan helyre megyünk, ahol őt ismerik, így ha megismernek majd engem is a haverjai, vagy srácok, akikről kiderül, hogy a haverjai...vagy ennyire ha nem is megyek előre, tehát nem tudná meg, nos akkor is kérdés, hogy ha egy sráccal megyek bulizni, aki történetesen engem akar megismerni, de nem konkrét célból, csak úgy, szóval most furdaljon a lelkiismeret, mert barátom van 2 napja?

2012. aug. 4. 19:35
1 2
 1/14 ASOT ***** válasza:

akkor baj lesz ha megtudja h hazudtál, csalódni fog és nem fog hinni neked!

Megoldás: mond el neki h egy sráccal mész, és ha bízik benned akkor elenged...

Amúgy miért nem megy veled??

2012. aug. 4. 19:38
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed szükségét hogy inkább a barátoddal menj bulizni, vagy egyáltalán felajánlani neki, akkor minek neked barát?
2012. aug. 4. 19:44
 3/14 anonim ***** válasza:
ne áltasd magad, ha hazudni tudsz neki, nem gondolod komolyan ezt a kapcsolatot, így nem lesz ez túl hosszú életű.. és ne lepődj meg, hogyha amint kiderül, ő balhét csap, érthető lesz.
2012. aug. 4. 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:

szóval most furdaljon a lelkiismeret, mert barátom van 2 napja?

Ne ezért. Hanem, mert máris hazudni akarsz neki. Neked hogy esne ha azt mondaná, hogy haverokkal megy sörözni, közbe meg csajokkal van?

2012. aug. 4. 19:58
 5/14 A kérdező kommentje:

azért nem vele megyek, mert most ő elutazott a haverjaival.

jelzem 2 napja járunk! még nem minden program közös.

és nem azért megyek a sráccal, mert akarok tőle vmit, és ő is csak jól akarja magát érezni, ennyi.

és ahogy mondtam neki, hogy egész nap itthon voltam - ezen ki is akadt. így most, hogy azt mondtam, megyek bulizni, így már normálisnak tart. csak ugye nekem nincs kivel :( csak ez a srác van

2012. aug. 4. 19:58
 6/14 A kérdező kommentje:

lányokkal meg hol ismerkedjek?

a régi oszttársaim már máshol élnek, meg stb stb

már dolgozom, egy nő van, az is anyuka.

honnan akasszak le bnőket?

2012. aug. 4. 20:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Talán nőiesen kéne viselkedned, meg kinézned és akkor lennének barátnőid.

Tudod ha én szoknyában lifegnék férfi létemre, meg nyavajognék, nem lennének haverjaim.

Komolyan nem értem. Egyre több lánynak csak fiúbarátai vannak, és ezekből ssoem lesz nőies nő, csak valami fiús izé.

2012. aug. 4. 20:12
 8/14 anonim ***** válasza:

pl munkahelyről...

De a lényeg még mindig az hogy miért nem akarod elárulni a barátodnak hogy egy fiúval mész bulizni?

Az nem gáz ha nincs barátnőd, de ha hazudsz az igen.

2012. aug. 4. 20:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is többnyire fiú barátaim vannak, de ezt a párom tudja is. Alapból úgy indultam neki a kapcsolatnak, hogy őszinte vagyok. Ezt a párom is látja és nem is féltékeny. Amúgy azért mert fiú barátaim vannak még nem vagyok egy fiús izé... :)
2012. aug. 4. 20:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem igaz hogy abból a lányból akinek csak fiú barátai vannak sosem lehet nőies nő. Van egy bnőm én vagyok az egyetlen barátnője a többi barátja fiú. A suliban a lányok nem szeretik mert csinos, szép fel is hívja magára a figyelmet. A fiúk viszont odavannak érte, de nem mindegyik megd.gni akarja, vannak akik tényleg a barátai (ahogy nekem is).
2012. aug. 4. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!