Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyják a nők a pasit, ha szakítanak vele?
Nem a nők csinálják ezt. Hanem pár csitri színvonalon maradt liba.
A normális nők képesek továbblépni.
Mert meg akarnak tartani tartalékba. Elég szemét dolog. Rengeteg nő csinálja ezt..a kidobott pasikkal, azokkal a pasikkal akikről tudják, hogy bármit megtennének értük de ők sosem fognak összejönni velük..és mindezt azért, hogy más nőé ne lehess..de neki sem kellesz. De legyél ott, hogy lássák mások, hogy ő aztán milyen jó nő, hogy még az exével is ilyen jó viszonyban van..stb.
Ha nem akarod kínozni magad, viszont már nem fog veled újra összejönni..akkor mond meg neki, hogy hagyjon békén..mert neked nem működik ez a barátkozósdi.
az expasim minden nap jóéjt smseket küld, két naponta felhív, pedig ő dobott ki. ezt magyarázd meg.
25N
Szerintem a lelkiismeret furdalásra elég csekély az esély.
hatos- egyszerű: a férfiak törődnek az embertársukkal, mikor annak a legnagyobb szüksége van a törődésre (a szemét pasi csak sztereotípia)
Na de most viccet félretéve, lehet hogy szemét és nem akarja hogy túl legyél rajta (vannak ilyenek, megoldás: hívó blokkolása- a szolgáltató is egyetért ezzel)
Én szakítás után nem beszéltem exemmel, csak kb pár hónap múlva, de akkor tök semleges viszonyban voltunk - eleve közösen szakítottunk - és csak megkérdeztük, miújság a másikkal?
Aztán újabb hónapos szünetek, megint egy fél óra msn, és hónapos szünetek...
Szóval, ha gyökerekkel kezdesz, akkor sajnálom, megesik az ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!