Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akinek tetszek es nekem is tetszik! Persze ezt meg egyikunk se vallotta be a masiknak de ezt erezzuk!

Mikor mellem lep hozzam van hogy en is kozelebb lepek es alig van 1-2cm koztunk! De van hogy ellepek !tudat alatt oda akarok lepni de valahogy a testem nem engedi

olyan rossz

2012. aug. 3. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ez valami társastánc? Ellépsz, visszalép, esetleg gondolkodhatnál azon, hogy a fizikai közelség nem minden és beszélgethetnél vele.
2012. aug. 3. 14:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Szoktam vele nagyon sokat beszelni! Van olyan hogy akĂĄr tobb oran ĂĄt is beszelunk :) [es nem a facebookon hanem ĂŠlobe persze ott is szoktunk! ]
2012. aug. 3. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Adhatnál a pasiról,kapcsolatotokról bővebb leírást!
2012. aug. 3. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi vagy te, Terminátor vagy Robotzsaru, hogy a "tested nem engedi, hogy odalépj"? Elhatározás kérdése a dolog: ha oda akarsz lépni, odalépsz. Nem a test irányít, hanem az agy.
2012. aug. 3. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a pasi véletlenül nem egy olyan pasi, akivel nem léphetsz kapcsolatba, mert mondjuk házas vagy sokkal idősebb, mint te, mert akkor normális a reakciód.
2012. aug. 3. 15:22
 6/7 A kérdező kommentje:

idosebb nallam 7 evvel !

en 28 vagyok Ăś 35

mit tegyek?

eleg felos vagyok :/

2012. aug. 3. 18:43
 7/7 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunkrol es a pasirol annyit tudok mondani hogy: sokat beszelunk,folyton mosolyog, kedvesen beszel velem , folyton kerdezoskodik az ismerosoktol hogy miujsag velem, ha egyedul vagyok mindig oda jon hozzam ha viszont tarsasagba vagyok akkor mar nem mindig vagy ferre hiv :)
2012. aug. 3. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!