Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2évig szerettük egymást, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2évig szerettük egymást, de egyikünk se tudott a másik érzéseiről. Most mit csináljak? Döntenem kell.

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nagyon szerettem 2évig, de soha nem mertem neki elmondani, hogy mit érzek "legjobb barátok voltunk" (még mindig azok vagyunk). Annyira készen voltam, hogy muszáj volt valamit csinálnom összejöttem egy fiúval akivel már 6hónapja együtt vagyunk. Kezdtem már elfelejteni a másik fiút, sikerült is (nem teljesen). Mindig azt írkáltuk egymásnak, hogy mennyire jó barátok vagyunk meg hogy soha nem akarjuk elveszíteni egymást és talán ez volt az oka hogy egyikünk se merte bevallani a másiknak, hogy valójában mit érez. A múlt hónapban a fiú bevallotta, hogy mit érez és hogy már több mint 2éve nem tud elfelejteni hiába van más lányokkal. Élőbe mondta meg, én nem tudtam mit válaszolni erre csak elkezdtem sírni, nem is értette hogy mi van velem. Elmondtam neki én is, hogy mit éreztem, neki is könnybelábadt a szeme. Most az akarja, hogy legyünk együtt végre és pótoljuk be azt a 2évet amit elvesztegettünk. De nekem ott van a barátom akit már szeretek és már sok mindenen keresztül mentünk. De viszont a másik fiú mindig is ott volt a szívemben.. Mit tegyek ? :(
2012. aug. 3. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ebben a cipőben vagyok csak annyi a külömbség hogy nekem már van 1 gyermekem a mostani páromtól és az miatt nem merek lépni pedig másba vagyok szerelmes és pokoli érzés hogy nem tudok előre lépni. Nekem büntudatom van hogy így kitolok a párommal de ha nem akkor szenvedek. Mivel hogy nem írtad hogy van e gyereked ezért gondolom nincsen és mivel a 6 hónap nem sok idő ezért még feldobhatod a szerelemért.
2012. aug. 3. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:
De a mostani barátom mindig mindent megtett értem nagyon szeret, akár a világ végére is elmenne értem. És nagyon megbántanám, hogy ha egy másik fiú miatt hagynám el. ÉS szeretem is őt, de az a másik mindig is más volt a számomra..:/
2012. aug. 3. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz nehogy miután megkapod, pár év és rájössz h a mostani az igazi ;)
2012. aug. 3. 13:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek..
2012. aug. 3. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Én csak akkor hagynám ott ha a mostanival nem jó..

utánna visszacsinálni már nem nagyon lehetne és akk lenne igazán sz*r.

és ha most boldog vagy akk könnyebb is lenne elfelejteni a másikat

2012. aug. 3. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!