Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak, akik szerencsétlenek a párkapcsolataikban miért okoz örömet az, hogyha mindennek elhordják a másik nemet?
Nem gondolnak bele, hogy ezzel csak még tovább csökkentik az esélyeiket?
Nyilván egy srác se járna olyan csajjal, aki őt előtte kúrógépnek titulálta és a csajok se buknak olyanokra, akik lek_rvázták előtte őket...
Az a baj, hogy mindenki szeteotípiákra építkezik, és egy gyengébb jellem(értsd: olyan aki könnyen befolyásolható, túl naiv stb) könnyen áldozatául eshet ezeknek a sztereotíp elgondolásoknak. Valaki találkozik egy a vele ellenkező nemű emberrel, aki aztán csúnyán átvágja, elöbbi végül annyira kétségbeesik, hogy azt gondolja mostmár azt összes vele ellentétes nemű ugyan olyan mint az aki lelki sérülést okozott neki. Ezt megpróbálja másoknak is kifejteni hogy a saját sztereotípiáját a többiekre is ráragassza, így a végeredmény, hogy sok gyengébb jellemű egyén nagy megnyílvánulásából egy hatalmasnak közvélemény lesz egyes kor illetve nem csoportokról.
Nos szerintem ez rossz, de ezeket az embereket a kétségbeesés, és a reménytelenség, a megrögzöttség, esetleg a lelki fájdalom hajtja, és élvezetüket lelik abban ha az a réteg akit/amit ők elítéltek szenved esetleg kellemetlen dolgokat él át, mert ezzel egyfajta enyhülést élnek át.
Pff azt hiszem befejeztem a vélemény nyílvánítást:)
18/L
Nekem például sosem volt szerencsém a nőkkel és mégsem szidom őket ezért.
Inkább nem erőltetem a dolgot és nem foglalkozom párkereséssel és párkapcsolattal.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!