Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a távkapcsolat?

Figyelt kérdés
négy hónapig külön leszünk a barátommal, ő utazik el, én maradok itthon. hazajárni nem tud, én szeretném egyszer meglátogatni. Esetleg van itt valaki aki volt hasonló helyzetben? szívesen beszélgetnék vele. Tudnátok ötleteket adni mivel dobjuk fel a távkapcsolatot?
2012. aug. 2. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy ti csak 4 hónapig nem látjátok egymást. Mi 4 évig leszünk még távkapcsolatban és nem tudunk minden hónapban találkozni. Nagyon nehéz. Olyan mint a méreg ami lassan felemészt. Van aki idegbeteg lesz tőle, de ez nem mindenkire hat így. Előfordul néha hogy sírok a barátnőm után, de kitartó vagyok. Nagyon nehéz a távkapcsolat, de nektek hamarabb véget ér. :)
2012. aug. 2. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Én több mint fél évig éltem távkapcsolatban, a barátom külföldi. Azóta kiköltöztem hozzá. Mondjuk a szitu más volt, mert eleve távkapcsolatként kezdtük. Nektek pedig közbejött 4 hónap külön. De amíg van internet, telefon, posta, busz, repülő.... és amíg szeretitek és megvárjátok egymást, addig minden rendben lesz!
2012. aug. 2. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A távkapcsolat fogalmát egyetlen köpéssel tudnám jellemezni. Na de moderáljuk magunkat. Jobban mondva cefet szar!
2012. aug. 2. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Kitartás és bizalom kell hozzá.
2012. aug. 2. 21:50
 5/5 anonim válasza:

Szerintem borzalmas és egyszerre jó is :D

az én barátom amerikai.. tehát kinn él Utahban :/ és soha nem találkozunk, amitől csak jobban szeretjük egymást. Másrészről viszont: totál depis vagyok, 5-kor fekszem hogy tudjak vele normálisan beszélni. És ez nagyon nehéz mindkettőnknek. De szerintem van benne szép :)Így látod igazán hogy a párod mennyire szeret;)

2012. aug. 4. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!