Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig működhet ez így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet ez így? (Távkapcsolat)

Figyelt kérdés

Párommal egy éve ismerkedtem meg egy társkeresőn. Nem hittem az egészben, mégis egymásba szerettünk. 150 km van köztünk, kb kéthetente tudunk találkozni. Rengeteget beszélünk telefonon. Többnyire ő jön hozzám, mert ő mobil, én annyira nem, de ha tehetem, utazok én is.

Én vagyok az első igazi barátnője.

Azonban vannak olyan dolgok, hogy nem alszunk összebújva, nem ad puszit, nem csókol meg, a kezemet nem fogja meg, csak ha én, és a szex sem fenomenális. Kérdeztem már tőle, h van-e vmi baj velem, de mondta, h nem, csak ő ilyen. Lenyeltem, de egyre nehezebben. Hülyén fogalmazva hozzászoktam ahhoz, hogy ilyen a kapcsolatunk, nem is igényeltem már ezeket a dolgokat. A mai napig szeretem, de azt hiszem, szerelemről már rég nem beszélhetünk.

Mivel nem tudtunk találkozni heteken keresztül, sokszor előfordult, hogy a tesómmal eljárkáltam szórakozni, pókerezni, és egy nagyon jó társaságot ismertem meg. És itt kezdődnek a bajok. Van egy srác, aki nagyon nagyon tetszik, és én se vagyok közömbös számára. Rengeteget beszélgetünk, és jól érzem magam vele. A gond az, h 6 évvel fiatalabb nálam (én 27 múltam, ő 21, párom 31.). Szakítottunk a párommal, lényegében ő dobott engem. Akkor valahogy ezzel a fiúval összekeveredtem... Párom belátta, hogy hülye volt, de mondtam neki, hogy hányszor fogja még ezt eljátszani, mert nekem elegem van abból, hogy havonta, kéthavonta összeveszünk valamin. Most ő küzd értem, ő az, aki látni akar, aki nagyon szeret és megígérte, több ilyen nem lesz.. csak hinni nem tudok már ebben. Jövőhétre van lefoglalva a nyaralásunk.. Nem tudom, hogy elmenjek-e, vagy maradjak. Nem tudom, mikor döntök jól. Elmegyek, és rájövök, hogy nem kellett volna, de addigra késő...vagy nem megyek el, és azt bánom meg...

Ti mit tennétek????

2012. júl. 31. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Fura, hogy az első barátnője vagy ilyen idősen... Két megoldást látok:

1. Fél, hogy egyedül marad és a következő 30 évre megint nem lesz senkije;

2. Tényleg ilyen. Ekkor neked kell eldöntened, hogy jó-e az neked, hogy hideg veled és 2 havonta kitesz.

Egyik vázlat sem ideális, nyaralni még talán elmennék, de hosszabb távra már elgondolkodnék...

2012. júl. 31. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el a nyaralásra,próbáld meg,hátha tényleg most megváltozik. A 21 éves pasi pedig elég felnőtt már agyilag? 27 évesen egy nő másra vágyik,mint egy 21 éves férfi.
2012. aug. 2. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!