Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet-e a távkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet-e a távkapcsolat fiatalon?

Figyelt kérdés
1 évig kiköltözök külföldre, vajon fog működni a távkapcsolat? Már 1 éve együtt vagyunk. Én 17, a barátom 19 éves.
2012. máj. 28. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint nem nagyon, de ez csak rajtatok múlik. Nagyon sok erő kell hozzá, az biztos. Ha igazán szerelmesek vagytok, talán akkor, de az sem biztos. :( Sok sikert!
2012. máj. 28. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha tényleg akarjátok, és vannak céljaitok azutánra, hogy visszajön, ha tényleg közös jövőt akartok, akkor működhet.
2012. máj. 28. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi rá az esély...az a bizonyos kisördög mindig kísért...és pár hónap után kezd igen csak csábító lenni...
2012. máj. 28. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:

ha nagyon erős a szerelem, igen, de...akkor kiváltságos, erős szerelemnek kell lennie!

Megcsalásokkal is működhet egy kapcsolat..

2012. máj. 28. 20:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Erős a szerelmünk, de rettenetesen félünk egymás hiányától.
2012. máj. 28. 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Ritkán nem lenne megoldható, hogy hazagyere, vagy ő menyjen külföldre, mert úgy talán.. én 3 éve vagyok együtt a barátommal és 1hónapja ment ki, még 1 hónapot kint lesz, de már nagyon hiányzik. Minden este beszélünk skypon, így látjuk egymást, halljuk egymás hangját, de így is nehéz..a megcsalás sosem fordult meg a fejemben,nem ez miatt nehéz, hanem mert nincs mellettem..
2012. máj. 28. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem 3 évig volt távkapcsolatom,pedig nagyon erős szerelem volt. De volt ott minden, féltékenység, bizalmatlanság. Ne adj isten titokban megcsalás. Ezzel is számolnotok kell!
2012. máj. 28. 20:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük mi is hogy legalább 2havonta találkozunk, Skype-on is fogjuk tartani a kapcsoltatot, de olyan szörnyen hangzik így is, amikor 2 nap is rossz egymás nélkül. De köszönöm a válaszokat:)
2012. máj. 28. 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg 2 havonta találkoztok, akkor működhet.
2012. máj. 28. 20:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Működhet, ha mind a ketten akarjátok.
2012. máj. 28. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!