Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
. Akik párkapcsolatban élnek, tudnátok segíteni? Nálatok volt ilyen?
Figyelt kérdés
Friss kapcs.ról van szó,az illető 5hétig távol van. Az első veszekedés azért volt mert,hogy neki rossz,hogy sose vagyok otthon elmegyek ide-oda kitudja mit csinálok..... Aztán ma felhívott fiúhaverommal meg barátnőmmel filmeztünk és elnevettem magam. Jött a kiosztás,hogy sose figyelek rá ha felhiv mással foglalkozom stb rámnyomta aztán visszahívtam és miaz h én kérem őt számon ha fittebb lenne,nagy balhé lenne. Miért csinálom ezt nagyon fáradt és csak engem hiv apuját is csak hetente 1x.. Stb..... Aztán végülis megbeszéltük... Mit gondoltok?2012. máj. 27. 01:56
1/4 anonim válasza:
Akkor. Ki a nő, ki a férfi? Ki hány éves? Mi történt?
De hogy 5 hét után veszekedtek, az nem jó. Talán figyelj rá, mikor felhív, vagy hívd vissza olyankor, amikor Neked is jó.
2/4 anonim válasza:
nem azért írom, hogy bántsalak, csak hogy reális képet kapj magadról egy független szemszögből:
az agyam elzsibbad amikor próbálom értelmezni amit leírsz. ha nem tudod megfogalmazni a kérdésedet, nem kapsz normális válaszokat, mert az emberek mást értenek, mint amit le akartál írni.
olvasd el amit leírtál, mielőtt elküldöd, de olyan szemmel mintha valaki olyan olvasná, aki nem ismeri a történetet.
3/4 anonim válasza:
Én egy nagyon türelmes nő vagyok úgy érzem, de azt egyenesen utálom, ha beszélek a páromhoz és ő másra figyel, ergo nem érdekli, hogy mit mondok, vagy hagyja, hogy beszéljek, és közben másra figyel. Ha ő megadja neked a figyelmet, az a minimum, hogy te is viszonzod. Ő felhív, mert érdekled, és te meg másra figyelsz jogos, hogy kiakadt...
4/4 anonim válasza:
Én egyet tudok erre válaszolni: tinik vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!