Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez működne így?
Figyelt kérdés
A párom mindenáron ki akar menni Ausztriába dolgozni, engem viszont Budapestre vettek fel egyetemre és nem tudok halasztani. Minden hétvégén tudnánk találkozni, de szerinte a szakítás az egyetlen megoldás...szerintem viszont képtelen lenne erre. 3 és fél éve vagyunk együtt.2012. júl. 30. 10:55
1/2 anonim válasza:
Hát ha ő meg sem akarja próbálni a távkapcsolatot akkor nem is érdemes érte küzdeni. Nem is szerethet annyira mint eddig hitted. Én 2 éve voltam a párommal mikor külföldre ment dolgozni. Eszünkbe sem jutott a szakítás. Mi nem hetente találkoztunk hanem 2-3 havonta. Azóta én is kint vagyok most csak családlátogatóba tértünk haza. Szörnyen rossz volt hogy távol volt tőlem, de még mindíg nem annyira rossz, mintha elhagyott volna. Jah és szinte minden nap megoldottuk h tudjunk beszélni
2/2 anonim válasza:
Legyen már benned egy kis tartás, büszkeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!