Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik újrakezdés a szerelemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik újrakezdés a szerelemben?

Figyelt kérdés
A lényeg a következő: 22 éves lány vagyok, volt barátom 25. 11 hónapot nyomtunk le együtt, majd ő fogta magát és elment külföldre mosogatni, pénzt szerezni, úgy hogy a sulit is itthagyta. Kitartottam mellette egy ideig, de két hete szakítottam vele, mert nem bírtam a táv dolgot. Csúnyán összevesztünk, sajnos olyat is mondtam amivel megbántottam. Most nem áll velem szóba. Azt nem tudni mikor jön haza, míg van meló marad. Egyikünk sem mondta hogy nem szereti a másikat. Egyik pillanatban jó nélküle, utána napokig szörnyű..ez normális érzés? Kicsit haragszok rám, amiért itthagyott holmi mososgatásért, de meg is értem, hogy kell a pénz. Van remény a folytatásra ha hazajönne? Tapasztalaitok vannak újrakezdéssel, távkcspcsolattal kapcsolatban? Szívesen olvasok bármit, ami hasznos lehet.

2012. aug. 2. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem hiszek az újrakezdősdiben. volt már olyan, hogy szakítani akartam a sráccal és megbeszéltük ugyan a dolgokat, de utána is olyan volt, mintha misem történt volna.
2012. aug. 2. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem nincs :(
2012. aug. 2. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:

A szerelem olyan mint azt autóvezetés egy keskeny úton, ködben... amíg nem látod tökéletesen az utat boldog vagy.

Amint egy percre is felkapcsolod a ködlámpát, meglátod az oszlopokat amiknek neki tudsz menni. Hiába kapcsolod le újra a lámpát attól még végig félni fogsz és nem figyelsz rendesen és booooom. Jelen esetben a szakítás a ködlámpa. :)

Fiú ( Kort nem mondok, úgyse hinnéd el :D )

2012. aug. 2. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem fogjátok elhinni, de találkoztunk,ugyanis hazalátogatott és szerelmeseb mint valaha. Nekem közben volt egy két hónapos kapcsolatom, aki most már a szeretőm... szóval zajlik az élet.
2012. dec. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!