Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem?
Sziasztok!
Külföldön élek, egy lakásban 3 emberrel, összejöttem az egyik pasival akivel élek, mert nagyon jól megértettük egymást, szerettünk együtt lenni és megbeszéltük hogy megpróbáljuk együtt, ő egy jó pár évvel idősebb nálam, bár nem látszik rajta egyáltalán. Ő nem szerette kimutatni az érzéseit bár elmondása szerint még ígyis teljesen más volt velem mint eddig bárkivel....pár hónap után vége lett mert nekem nem volt elég amit ő nyújtott érzelmileg...ő beleegyezett, de azt mondta utána egy héttel később hogy sokat gondolkozik és mindig arra jut hiányzok neki...viszont most azt mondta hiányozni is sokféleképpen tud egy ember...sokat vagyunk együtt, mert együtt élünk ugye, úgy veszem észre keresi a társaságomat...de ahogy nézem facebookon kezd sok nő ismerőse lenni akik itt laknak szintén ebben a városban, és sztem ő már más nőt keres....szerintetek mivan?
Ne haragudj, hogy így leírom a véleményemet, de hát ezt kérted..
Szerintem ő tényleg szeretett.. és szerintem most csak barátságot akar tőled, azt szeretné, hogy jóban maradjatok, mert jól érezte magát veled és hiányzik neki a megértésed.
Lehetséges, hogy más nő után néz, de akkor meg bizonyítsd be neki, hogy igenis van miért szeretnie téged.:)
Remélem segítettem.:)
Köszönöm!:)
Az a baj egyszer mikor munkában voltam, írtam neki hogy nekem hiányzik és szeretek vele lenni, és igénylem nagyon a társaságát és mindig ezen agyalok stb, szóval értette hogy hiányzik és még mindig szeretem....erre ő azt írta hogy nem akar belőle érzelmi ügyet csinálni, remélem megértem, és ne agyaljak ilyeneken folyton...akkor most miért van ez?
Szerintem mivel nem titok neki, hogy mit érzel, így max várni tudsz, hogy hátha változik a dolog. Sok pasi nem viseli jól, ha a lány dobja, majd újra vissza akarja szerezni.
Tehát részedről őszinte voltál és amit sms-ben válaszolt az szerintem részéről is elég egyértelmű volt. Mivel azonban tudom, hogy amiket leírtál csak néhány dolog és valószínűleg még millió dolgot/esetet fel tudnál sorolni egyik és másik oldal mellett, így csak azt tudom most mondani (írni), hogy várj és majd letisztázódik minden.
Közben azért járj nyitott szemmel, millió pasi van a világon ám! (Tudom könnyen írom, én is szerelmes típus vagyok...)
Kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!