Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e még nekem is esélyem párkapcsolatra az orvosi egyetem miatt?
Üdv!
17 éves vagyok, s orvosira szeretnék tovább menni. De feltettem magamnak a nagy kérdést: nekem lehet esélyem komoly, tartós párkapcsolatra? Ugye az 6 év intenzív tanulás+rezidencia. Bár rezidensként már lassan lehet családra is gondolni. De akkor is 25-26-27 évesen házasság nem késő kicsit szerintetek? Meg addig ki is tudna várni mellettem?
Kérlek írjatok tanácsokat, tapasztalatokat! Nagyon várom, s előre köszön a normális válaszokat :)
Hát igen túl késő, mert 25-27 felett az emberek már nem ismerkednek és ha most rögtön nem találsz valakit aki addig várna rád, akkor elbuktad az életed.
Viccet félretéve: ne legyél már őrült. Tele van a világ nőkkel/ férfiakkal majd találsz valakit ez nem ilyen kőbe vésett szabály...
Nem értem miért ne lehetne mellett párkapcsolatod?
Vagy te gyerekre meg családra gondolsz?
Az is megoldható, csak ügyesen kell szakágat választani, ha neked a család és nem a munka az első.
Egyébként a rezidencia kicsit mást jelent...
Ha ez megnyugtat, akkor elmesélem röviden hogy nekem 1 rokonom úgy végezte el az orvosit hogy:
-mentőzött a pénz miatt
-tanult
-plusz még összeismerkedett hajdani feleségével is.
És sikeresen elvégezte az orvosi egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!