SZTE-ÁOK-osok! Melyik kollégiumban laktok? Tudnágok mesélni róla?
Nem kollégiumban lakok, de hátha vmennyi hasznát veszed a válaszomnak.
Laknak ismerőseim a Jancsóba is és az Apáthyban is.
A Jancsó a bulizósabb koli, ott szinte mindig pörgés van. A emberek ismerik egymást. Viszont nincs minden szobához fürdő, azt hiszem emeletenként van egy.
A szoba úgy van megoldva, hogy középen van egy szekrénysor meg egy kis kézmosó, körben pedig az ágyak. (Nem tudom hány fősek vannak, amit én láttam az azt hiszem 3 személyes volt).
A koli kb. 2 percre van a sulitól.
Az Apáthy a csendesebb, tanulósabb koli. Ott minden szobához van gy kis fürdőszoba.
Amit én láttam szoba, ott hárman laktak. Az egyik falnál egy szekrénysor és az asztalok vannak, a másik felében az ágyak, középen pedig egy kis asztal.
Szerintem ott az emberek kevésbé ismerik egymást.
A koli közvetlenül a Dóm mellett van (a suli a Dóm másik oldalán).
Első vagyok.
Egyébként én se a Jancsóról, se az Apáthyról nem hallottam még panaszt igazából. Bár gondolom aki oda költözik, az tudja mire vállalkozik, nem éri nagy meglepi:D
Én tuti nem tudnék koliban lakni, mert csak hangosan tudok tanulni. Azt meg nem hiszem, hogy tolerálnák:D
Az a helyzet, hogy saját lakásban lakok tesómmal, a rezsit meg anyumék állják. Szóval passz.
Viszont pont most hirdetett albit két évfolyamtársam.
Az egyik (2 lány mellé, külön szobába még egy lányt keresnek) 18500+2500(közös költség)+rezsi.
A másik (két lány mellé még egy lányt keresnek, de az egyik lánnyal külön szoba lenne) 15000 + rezsi (5-8 ezer).
Szóval annyira nem vészes...
Nem akarlak elkeseríteni, de ez Magyarország. Nem csak Szegeden, hanem mindenhol ilyenek a kolik. Kicsi lyukba bezsúfolva 3 ember. Az Apáthy már azzal jónak számít, hogy szobánként van fürdő.
Ha ennyire nem bírod, akkor menj albérletbe, év elején úgy is csomóan fognak hirdetni meg keresni.
szia!
na mi lett veled?
én is ezen problémázok éppen, írj vmit légyszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!