Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működőképes egy párkapcsolat ha csak hétvégenként tudtok találkozni? (Mert 2,5 óra van köztetek)
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 23:00
1/13 Agytörzsi Prof. válasza:
Működhet, persze ez korfüggő is szerintem. Köztünk 2000km van, és kettő havonta megyek haza átlagban. És működik.
2/13 anonim válasza:
működő képes lehet simán ha szeretitek egymást, velem is ez volt 3hónapig hétvégente tudtunk találkozni, de akkor nagyon jó volt látni :), de 2,5 óra annyira még nem is sok de csak ha ez a megoldás van akkor szerintem működhet :).
3/13 A kérdező kommentje:
A barátom másik városba megy egyetemre, így nem is az, h csak pár hónapig tudunk ilyen keveset találkozni...
2012. júl. 30. 23:04
4/13 anonim válasza:
és ez miért is akkora baj?
mi ~3 órát utazunk és hetente többször találkozunk
5/13 A kérdező kommentje:
Hát mindkettőnknek ott lesz a suli, tanulás, szerintem örülni fogunk, ha legalább hétvégén tudunk találkozni...
2012. júl. 30. 23:08
6/13 anonim válasza:
de ez miatt még ne stresszelj, majd kialakul magától, de ha szeretitek egymást akkor hidd el hogy megoldható!
7/13 A kérdező kommentje:
De annyira fog hiányozni... Két napig nem látom és máris alig bírom...
2012. júl. 30. 23:10
8/13 anonim válasza:
hát el hiszem és tudom hogy nem lesz a legjobb, de most még használjátok ki ezt a kis szünetet legyetek sokat együtt amennyit tudtok :) de ezek szerint szereted nagyon :S
9/13 anonim válasza:
de miért nem találkoztok? :"DDDD mi is megoldjuk
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz lesz h csak hetente egyszer fogom látni...
2012. júl. 30. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!