Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás utáni üresség-érzés....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni üresség-érzés. Hogy lehet rájönni az okára és a megoldására?

Figyelt kérdés

Én szakítottam a barátommal 5 év után, mert kihűltek az érzelmeim iránta. Ő megértette, elfogadta, és tisztán látja, hogy miért döntöttem így, bár szíve szerint velem maradt volna. Most mindent elkövet (testi, lelki változtatások), hogy legyen még esélye nálam, bár nem zaklat folyamatosan. Nagyon ritkán összefutunk beszélgetni egyet.

Ha rágondolok, olyan, mintha nem is jártunk volna soha.

Még most is érdekel, hogy mi van vele, de az egész közös múltunkat egy furcsa homály fedi. Hogy lehet ezt a nyomasztó érzést feloldani? Egyáltalán hogy jöjjek rá, hogy mitől van?

2012. júl. 30. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem attól van, hogy már a kapcsolatban sem érezted jól magad, hiszen akkor a jó emlékek ugranának be. Azt neked kell tudnod mi a megoldás rá...
2012. júl. 30. 20:42
 2/9 ASOT ***** válasza:
100%

ne keress okokat! hogy miért....

Az akkor volt ez meg most van.

Ha szeretted volna nem szakítasz, és ez a lényeg!

2012. júl. 30. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Asot-nak igaza van.

Felejtsd el és talán jobb lenne ha nem futnátok össze beszélgetni.

2012. júl. 30. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Szakítás utáni depresszió?

ELENGEDÉS TOVÁBBLÉPÉS

2012. júl. 30. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Mit ér e kéz, mely álmatlan kotor,

e törzs, amely magába rogy le folyvást,

e megcsúfolt arc hieroglife,

ha nem találja a végső megoldást?

Mit szemeim, a gyönyör gödrei,

mit a fejem, ez ólmos nehezék,

ha cepelem émelygő testemet,

mint szabadult rab régi szégyenét?

Mit ér, mit ér a százszor becstelen, mondd,

mit a szivem, ha a verése kín?

S csak öntözöm a rosszaság rózsáit,

bűnöm bimbóit, sajgó sebeim.

Mit ér karom, ha többet nem ölel,

csak dolgozom vele és áldozok,

mit érek én, mit az egész világ?..."

2012. júl. 30. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Velem is pont így volt, 5 év kapcsolat után üresség. Talán a megszokás miatt, hogy akkor ott volt, most meg nincs. Együtt laktál vele? Mert mi 4évig együtt is laktunk, és most néha hiányzik, de nem ő, hanem inkább az, hogy legyen ott valaki. Utána volt egy futókapcsolatom, de nem volt jó, túl korán akartam. Zárd le magadban, ne keresd, nehéz lesz, mert nekem is szinte mindenről ő jutott eszembe eleinte. Ami segített, az az volt, hogy társaságba mentem. Összeköltöztem a barátaimmal, el is terelték a figyelmem, filmeztünk, kirándultunk, stb.
2012. júl. 30. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Kosztolányi Dezső

Fohász csillagtalan éjjel

2012. júl. 30. 20:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
2012. júl. 31. 06:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2012. júl. 31. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!