Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ballagás utánni üresség...

Ballagás utánni üresség érzés! Mitől?

Figyelt kérdés
Hiába utáltam a sulit,. az osztálytársakat és a tanárokat sőt még most is leszarom mindet, de mégis van bennem egyfajta hatalmas üresség amióta elballagtam. Ez mitől lehet? Már próbáltam mindent tenni ellene de hiába, egyre depressziósabb és magányosabbnak érzem magam. Mással is van így?
2012. máj. 16. 19:14
 1/4 A kérdező kommentje:
18/f vok
2012. máj. 16. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem, nekem csak szimplán fura ez.

Én se szerettem az osztályomat, és nem örülök, hogy még találkoznunk kell. :)

Van elég barátod, más osztályból, máshonnan?

2012. máj. 16. 19:17
 3/4 anonim válasza:
Erre talán az a megoldás, hogy közösségbe mész. Sportolni, nyelvet tanulni, elmész dolgozni. Jövőre, ha mész máshova tanulni biztos megismersz új embereket, akikkel szívesen eltöltöd az idődet. Én is most ballagtam, és már nagyon várom. :) 18/L
2012. máj. 16. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Első voltam.

Második, azért a ballagás nem jelent elszakadást.

Nekem más osztályokból vannak barátnőim. Nagyrészt már elballagtak, a fiatalabbak közé tartozom a csapatból.

Nem szakadtunk el.

Tény, ritkábban, ritkán találkozunk, de itt az internet; másrészt pedig az élet megy tovább. (Lehet ridegen hangzik, de így van. Az élet sodra eltereli a figyelmet arról, hogy nem találkozunk eléggé gyakran.)

2012. máj. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!