Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás milyen érzés?

Figyelt kérdés

Olyan fiúkat szeretnék megkérdezni, hogy tudták-e tovább folytatni az állandó kapcsolatukat, miután megcsalták a lányt bűntudat nélkül? Másabb lett a kapcsolat?

20 éves vagyok, nagyon jó a barátnőmmel, viszont egyszer vagyok fiatal, és még van egy másik ok is amiért szeretnék minnnél több dolgot kipróbálni amíg még tehetem, de ez nem tartozik ide. Mindenkit szivesen meghallgatok, mit gondol, de leginkább az érdekel, milyen a kapcsolat utána, hogy titokban tartod a 'megcsalást'

2012. júl. 30. 19:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
34%
személyiségtől függ
2012. júl. 30. 19:40
 2/26 anonim válasza:
26%
Személyiség függő de ugyanolyan ha nincsenek érzelmek.
2012. júl. 30. 19:44
 3/26 A kérdező kommentje:
de, szeretem a barátnőmet... akkor milyen lehet?
2012. júl. 30. 19:46
 4/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem hiszem, hogy 20 évesen a megcsaláson kellene gondolkodonod. Inkább az lenne az egyenes és tisztességes megoldás ha mondanás a lánynak, hogy még fiatal vagy és szeretnél élni. Szeretnél minél több dolgot kipróbálni, stb. Ha ő ebben partner, akkor nem is kell megcsalni, ha nem partner, akkor szakítani kell vele. Ennyi az egész. 20 évesen még nem kell olyan komoly párkapcsolatot kialakítani, hogy az fixen évekig tartson.

Az, hogy milyen a kapcsolat utána csak tőled függ, hogy mennyire tudsz elszámolni a lelkiismereteddel. Viszont itt nem is az a legrosszabb, hogy a lánynak akarsz hazudni, hanem valamilyen szinten még magad is becsapod, hiszen világos, hogy 20 évesen egy tartós hosszútávú kapcsolatra nem vagy kész mégis erőltetni akarod.

2012. júl. 30. 19:47
 5/26 anonim ***** válasza:
92%
Akkor hagyd. Aki nem érdemli meg, azt nem szabad megcsalni.
2012. júl. 30. 19:47
 6/26 anonim válasza:
61%

2. vagyok.

Ha már gondolkozol ezen, akkor ne csald meg! Inkább szakíts. Ha úgy lenne, hogy részegen összejössz valakivel és úgy csalod meg, azt még meg tudod magadnak magyarázni. De ha tudatosan az már gázos.

2012. júl. 30. 19:49
 7/26 anonim ***** válasza:
91%

"de, szeretem a barátnőmet..."

Egy büdös frászt szereted. Ha szereted akkor meg se fordul a fejedben ilyesmi. Vagy ha megfordul akkor leülsz vele és elmondod neki hogy te még nem értél meg egy komoly kapcsolatra és hogy inkább szakítsatok mert veled csak csalódni fog (így végre egyszer őszinte lennél vele az életben).

"20 éves vagyok, nagyon jó a barátnőmmel, viszont egyszer vagyok fiatal"

És ez neked már ok a megcsalásra? Gratulálok, a szüleid biztosan büszkék rád...

24/F

2012. júl. 30. 19:52
 8/26 A kérdező kommentje:

öt hónapja járunk, és a kapcsolatunk elején elhordott mindennek, mert bennem is egy olyan 'kihsználós-dugós' fiút látot és meg is vádolt mindennel hogy ilyeneket akarok vele csinálni...

Azt viszont honnan tudhatjátok hogy mennyire vagyok érett? Ezt innen nem tudhatjátok... Belsőm miatt általában 30- körülinek szoktak nézni, mert érettnek tartanak.

2012. júl. 30. 19:56
 9/26 A kérdező kommentje:
19:52 te féltékeny csicska :D apád már 10 éve nyaggat hogy veszítsd el a szüzességed látom még nem sikerült inkább itt okoskodsz csíra :D azzal, hogy gondolokodok rajta és kérdezgetek másokat még nem tettem semmit! felfogod?
2012. júl. 30. 19:57
 10/26 anonim ***** válasza:
85%
Na jól van kérdező, egy dolog hogy felteszel egy kérdést viszont az már teljesen más ha látatlanban lecsicskázol másokat. Egy b@rom vagy, az. Elmehetsz a büdös p.csába. Én végeztem. Idióta véglény...
2012. júl. 30. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!