Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás milyen érzés?

Figyelt kérdés

Olyan fiúkat szeretnék megkérdezni, hogy tudták-e tovább folytatni az állandó kapcsolatukat, miután megcsalták a lányt bűntudat nélkül? Másabb lett a kapcsolat?

20 éves vagyok, nagyon jó a barátnőmmel, viszont egyszer vagyok fiatal, és még van egy másik ok is amiért szeretnék minnnél több dolgot kipróbálni amíg még tehetem, de ez nem tartozik ide. Mindenkit szivesen meghallgatok, mit gondol, de leginkább az érdekel, milyen a kapcsolat utána, hogy titokban tartod a 'megcsalást'

2012. júl. 30. 19:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Ha már gondolkodsz rajta, az régen rossz... Sajnálom szegény barátnődet nem lennék a helyében.
2012. júl. 30. 20:03
 12/26 anonim ***** válasza:
97%

Ha jól értem akkor Te most egy olyan válaszra vársz ami pozitív visszajelzést ergo zöld utat ad a megcsalásra. Ha ilyesmi jár a fejedben akkor eleve nem vagy még érett egy kapcsolatra, ez CSAK két emberről szól, tudnod kéne, hogy mit vállalsz magadra, és a barátnőd is. Ez rá is vonatkozik természetesen. Inkább szakíts és maradj tiszta, de ha minden áron el akarod veszíteni a bizalmat, a jó híredet, és a becsületedet akkor csald csak meg az asszonyt, egyszer vagy fiatal. Csak vigyázz, hogy nehogy megrekedj ezen a szinten. Rajtad áll mit csinálsz, Én csak véleményt nyilvánítottam.

22/F Nem szűz, mielőtt lehordanál, és egy nővel is csodás, csak választani tudni kell, és persze megtartani is.

2012. júl. 30. 20:08
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

Érett ember kerek-perec megmondja a barátnőjének, ha már nem akar tőle semmit, és nem a félrek*rogatással akarja elintézni a dolgokat, sunyi, alattomos módon.

Igen, az őszinteséghez meg kell erőltetned magad, de megéri, ha még szándékodban áll anélkül belenézni a tükörbe, hogy felfordulna a gyomrod.

14/26 anonim ***** válasza:
63%
Én egyszer csináltam ilyet,a kapcsolatom nagyon rosz volt a csajommal,már nem is nagyon beszélgettünk,aztán jött valaki,aki foglalkozott velem,éreztette,hogy tetszem neki,meg ilyenek.Végül is amikor egyik nap kettesben maradtunk,nem mondom meg hogy,de anyira felizgatott,hogy csak na,és bele mentem,vagyis belé,de ebben most ne részletezzünk enyire.Milyen volt?Egy sok éves kapcsolatból amikor ugyanazzal a nővel voltam minden nap...izgalmas,újszerű,teljesen más,mint a másik nő.Hát,a kapcsolatunk az épp akkori barátnőmmel nem javult,szét mentünk teljesen függetlenül ettől az esettől,bűntudat,hát,nem is tudom...valamenyire volt,hisz szerettem a barátnőmet valamenyire még,és úgy éreztem,hogy nem érdemli meg,később ki derült,hogy egy másik pasi kellett neki,ezért mellőzött engem,így már nincs bűntudatom.
 15/26 anonim ***** válasza:
te most arról érdeklődsz lesz e lelkiismeret furdalásod miután megcsalod a barátnődet?
2012. júl. 30. 20:17
 16/26 anonim ***** válasza:
66%
ellentmondás szerintem az hogy "élni szeretnél, más lányokkal lenni, de szereted a barátnőd" gondolkozz már. az ilyenekből jönnek létre a gerinctelen hülyegyerekek. bocsi de ez így van.
2012. júl. 30. 22:20
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, a többieknek pedig szívemből kívánom hogy életük során sokszor látogassa meg őket a ló análisan jó mélyen hogy kellemes élményekkel tele hagyják el ezt a világot xDDD
2012. júl. 30. 22:22
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
háááát , ha azt mondod, hogy kellemes élmény, kíváncsian várjuk :P tapasztalat egyébként?
2012. júl. 30. 22:28
 19/26 anonim ***** válasza:
86%

Átb*szni, elárulni valakit, aki bízik benned, az mindig nagyon aljas dolog, és most nem csak a megcsalásról beszélek.

Ha kicsit is tiszteled és értékeled a barátnődet, akkor megmondod neki, hogy mi a szitu, szakítasz vele, és utána annyi p*nát próbálhatsz fel, amennyit csak jólesik.

Ismerek olyanokat, akik rendszeresen csalják a nőjüket, úgy látszik, hogy az ő értékrendjükbe ez belefér(bár szerintem csak addig, amíg nem a csaj csinálja ugyanezt), és nekik semmiben sem változott a kapcsolatuk az állandó barátnőjükkel.

De én személy szerint nem tennék ilyet, nem is tettem soha. Vannak elveim, amikhez ragaszkodom, minden körülmények között.

30/F

2012. júl. 30. 22:45
 20/26 anonim ***** válasza:
89%
Adtam volna normális választ, de a kérdező kommentjeit, és hozzáállását olvasva kiábrándító a tapasztalatom. (még ha nem is tudjuk mennyire vagy érett, de állítólag 30nak zsűriznek)Ezzel simogasd magad, de ne a válaszadókat csesztesd. Osztogasd csak a lepontozást és az anált, engem nem érdekel. De vedd tudomásul hogy nagyon el vagy szállva magadtól! Igenis éretlen vagy, főleg egy komoly kapcsolathoz. Azt se tudod mit akarsz! Hagyd ott a csajt, és dugj, mert szerintem arra van igényed.
2012. aug. 6. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!