Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy nincs idejük egy párkapcsolatra mert, bla-bla-bla azok csak pusztán kifogások, nem?
talán a munka de az is csak akkor ha külföldre fog menni hónapokig vagy elmegy országon belül 2-300 km re.
Amúgy meg kifogás! Vagy kitaláció egy határozott nemre!
:D Igen, mindenkinek arra van ideje amire szeretné... Én speciell szintén ezt szoktam mondani utóbbi időben. Teljes egészében nem igaz, mert azt a kevés szabad percet, ami kijut nekem, tölthetném egy pasival, de jelenleg önzőbb vagyok ennél, és a szabadidőmet inkább magamra fordítom. És azt hiszem ha éppen ennyire önző időszakomat élem, hogy szívesebben sportolok, vagy olvasok vagy akármi, mint hogy párkapcsolatban éljek, az jobb is a srácoknak, mert nem hinném hogy jól esne nekik hogy nyűgnek tartom az egészet.
23/N
szerintem nem :)
nekem sose volt még bnőm, viszont tudom/tudtam, hha lenne, és szeretnénk egymást, biztos, h 6x min. hetente találkoznánk, egész délutánt vele tölteném...
ez pedig a tanulás rovására megy, én meg szeretek tanulni, mert nem akarok rossz állást :P
a másik pedig, h tudtam, h 250km re mek egyetemre, és távkapcs. ban sem tudnék élni
szóval, lehet, h kifogás, de igazából nincs se időm, se "érdekem" rá
ui. 1-2 évig tuti nem lesz még, mert nem akarom, h kiba*zzanak az egyetemről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!