Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatra vágyó férfiak! Titeket zavarna, ha a barátnőtök még szűz?
Vagy ha nem is kifejezetten zavarna, mit szólnátok hozzá?
Azért intéztem a kérdést kifejezettem a komoly kapcsolatra vágyókhoz, mert köztudottan az egyéjszakás kalandokat preferáló mélyentisztelt férfiközönség általában azonnal dobja az ilyen lányokat.
Elsősorban huszonévesek válaszát várom.
Egy nő nem attól igazi nő, hogy már nem szűz. Egyéb esetekben való bénázás alatt mit értesz?
"lány totál nincs tisztában önmagával," miért ne lenne?
A becsicskítás meg absz emberfüggő. Szüzeknél ugyanúgy előufordul mint tapasztaltaknál.
"Egy szűz lány nem csak az ágyban bénázik, egyéb esetekben is. Főleg az idősebb szüzek, mint amilyen te is vagy." Tényleg? Mindenki, aki szűz, ilyen?? De jó emberismerő vagy! ;)
Egyébként ki mondta, hogy olyan idős szűz lennék? Bár tudom, minimum 14 évesen seggbe kellett volna magamat rakatnom, hogy igazi nő lehessek, olyan, amilyen neked kell. ;)
Elég silány gondolkodásmódra vall minden, amit írtál. De ez is csak egy vélemény, végtére is.
A válaszíró 44%-ban hasznos válaszokat ad.
Azért a modor megvan ;)
"Látom ugyanolyan szerencsétlen vagy mint az ide írogató 22-25 szűz férfiak, csak te nőben!"
te vagy a fővezér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!