Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatra vágyó férfiak! Titeket zavarna, ha a barátnőtök még szűz?
Vagy ha nem is kifejezetten zavarna, mit szólnátok hozzá?
Azért intéztem a kérdést kifejezettem a komoly kapcsolatra vágyókhoz, mert köztudottan az egyéjszakás kalandokat preferáló mélyentisztelt férfiközönség általában azonnal dobja az ilyen lányokat.
Elsősorban huszonévesek válaszát várom.
Nem kellett volna törölni a nem tetsző válaszokat. Ha nem tetszik, attól még az is egy vélemény.
Engem nem érdekel. Egy 20-on éves lánynál benne van a pakliban, hogy még szűz. Egy 30-asnál már másként fest a dolog.
Tény, hogy jobb egy tapasztaltabb nővel, de ki tudom várni a betanítási időt. Volt már rá példa.
De igazából a tapasztalat csak egy része a dolognak. Sok múlik azon, hogy mennyire tudja ellazítani magát az ágyban és vannak egyéni dolgok.
Valakinek szinte érzéketlen a melle, de valaki majdnem elélvez az érintésétől. Ez nem a szüzességtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!