Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez oké? Jogosan esik rosszul?
Szakítottam a barátommal, aki eléggé csúnyán (el)bánt velem, nagyon nagy csalódáson mentem keresztül. Az összes barátom megutálta a srácor, kb senki se beszél vele, ha nem muszáj, pedig én nem mondtam róla semmi rosszat, csak látták, hogy mennyit szenvedtem mellette.
Van viszont egy barátnőm, aki ugyanúgy tudja, hogy ártott nekem a srác, de ugyanúgy viszonyul hozzá. Kommentelget neki, likeolja minden kiírását.
Megjegyzem nincs köztük semmi! Nem olyan a csaj, csak engem az zavar, hogy ha pl az én barátnőmmel csinálná ezt a volt pasija, én nem szívesen szólnék a sráchoz, nem jópofiznék vele...
Engem ez eléggé bánt. Úgy érzem, mintha nem az én pártomon állna a saját barátnőm.
szerintetek jogosan érzem?
Mit foglalkozol vele?? Ha az exeddel is jóban volt akkor nem kötelessége megszakítani vele minden kapcsolatot és fújni rá. Ha ezt nem fogod fel akkor nem ő hanem te vagy rossz barátnő.
Sőt. Jobbat mondok. Lehet h ő nem látja olyan szörnyen drámainak a szitut mint te. Lehet h csak túldrámázod
szerintem meg jogosan esik rosszul, mert ilyet azért énse csinálnék.
De lehet, hogy tetszik a bnődnek a volt pasid, és így nyomul rá, hogy likeolja a kiírásait..De az már régen rossz lenne, ha rámenne az exedre.
De az a biztos, hogy mondd meg bnődnek, hogy neked ez rosszul esik, beszéld meg vele, ne tartsd magadban.
A leírásodbol azt veszem észre hogy kb tizenéves lehetsz..
Mit érdekel téged hogy a bnőd like-olgatja a volt pasid comment-jeit.. ő dolga. Szerintem te nagyon csak úgygondolod hogy körülötted forog a világ.
Magadat előbre tartod mint bárki mást.
Vajon azért beszélget vele mert tudja hogy mennyire bízol meg benne és azt óhajtja tükrözni??
vagy netán a sráccal csak úgy beszélget mert kijön vele.
ne neked fájjon ha xy elesik
a kérdezőnek az fáj, h a barátnője nem lojális hozzá.
ha az egyik barátnőmmel kicseszik egy hapsi, tuti messze elkerülném, vagy legalább diszkréten csinálnám, mert szemét dolog barátnő létedre így megbántani a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!