Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiány enniy idő múlva is? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Majdnem 4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Eleinte még tetszett is, hogy félénk, hogy szégyenlős, de mostanra teljese idegesítővé vált ez a szokása. Egy hónapja költöztünk össze, de nem szereti ha sex közben akár egy kis lámpa is ég a szobában, nem hajlandó előttem levetkőzni, de ha le is vetkőzik, rejtegeti magát? Itől lehet ez? Taalán az lehet ok, hogy 2 éve megfenyegettem, ha nem fogy le kirakom??? Hogy tudok ezen segíteni? help!2012. aug. 2. 11:52
1/2 anonim válasza:
Nekem a csaj viselkedésével kapcsolatban csak az az érthetetlen, hogy miért nem hagyott ott a sunyiba téged, mikor ekkora gyökér beszólásod volt.
Nem csoda, hogy egy vadparaszttal nem tud szexelni. Egy férfira akkor lehet rágerjedni, ha minden egyes porcikánkért oda van.
21/l
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne a barátnődet hibáztasd, hanem magadat, hogy ekkora tapló vagy/voltál vele. Még is mit vársz egy ilyen beszólás után? Tudod te, hogy a nők ezt mennyire magukra tudják venni? Hát ne csodálkozz hogy nincs önbizalma, szegénynek! Én a helyében már rég kib*sztalak volna.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!