Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Gáz egy önbizalomhiány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gáz egy önbizalomhiányos lánnyal összejönni?

Figyelt kérdés
Másfél éve megismertem egy lányt, akivel végülis összejöttünk két este alatt, mert miért ne, de nem tudtam meghúzni, és azóta is írogat, talizni akar. Nem túl szép, és nekem gyanús, hogy ilyen szinten megjött az érdeklődése. Szerintem önbizalomhiányos, és nemnagyon nyomul rá más. Ez rólam is szegénységi bizonyítványt állít ki, meg nem is akarom kihasználni. Barátilag azért sz.exelnék vele. MIT TEGYEK? Csak értelmes választ!

2012. júl. 25. 22:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Összebarátkozol vele, és megkérdezed, hogy akar-é barátilag dugni.
2012. júl. 25. 22:47
 2/18 anonim ***** válasza:
Hülye vagy ha kihagyod.
2012. júl. 25. 22:48
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
te egy szar szemét szar alak vagy. kicsit gondolkozz el azon amit írtál, olvasd el 2x-3x és ha nem jössz rá mekkora tahó vagy fiam, akkor még olvasgasd el párszor. neked nem való nő, max gumiból. szegény csaj :O
2012. júl. 25. 22:49
 4/18 A kérdező kommentje:

Oké, esetleg lányok válaszát is várom.

3: nem érzem magam túl szar szemét alaknak

2012. júl. 25. 22:50
 5/18 anonim válasza:
100%
Szerintem talizz vele, szánj rá egy- két órát, hogy beszélgessetek.Úgyis kiderül, hogy mit akar. Ha neked vonzó a lány, és tetszik( mert pl. megszépült tavaly óta), és nyomul rád, akkor menj bele a szexbe. Ha nem kívánatos, inkább finomat utasítsd vissza a közeledését.
2012. júl. 25. 22:50
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben megmondanám neki, hogy ha a barátja akarsz lenni, és nem csak szexre kell, hogy szereted, de nem vagy belé szerelmes. Ha ezek után "meg tudod húzni", akkor oké.

Ne használd ki, pláne ha önbizalom hiányos, de amúgy se.

Ezt úgy tanácsolom, hogy sok fiú baráttal rendelkezem.

2012. júl. 25. 22:51
 7/18 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek köszönöm az értelmes választ. Pont ez a lényeg hogy nem akarom kihasználni, csak nekem egy kicsit furcsán sok az érdeklődés amit tanusít irántam.
2012. júl. 25. 22:52
 8/18 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Édes Istenem miért teremtettél ilyen érzelmi analfabétákat? :D

Nálam ott jött le a szegénységi bizonyítékod, hogy 2 nap alatt meg akarod húzni, meg a kérdésed önmagában is szégyen. Gáz úgy összejönni valakivel, hogy egyáltalán nem szereted igazi szeretettel.

21/N

2012. júl. 25. 22:54
 9/18 anonim ***** válasza:
köszönöm a támogatást. ezek szerint nem csak én gondolom így :D
2012. júl. 25. 22:58
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, hogy miért pont én lennék az érzelmi analfabéta. Simán levarrhattam volna a csajt egy LÉPCSŐHÁZBAN, amit én nem eröltettem. De nektek biztos az kellett volna, az lett volna az elvárt viselkedés...
2012. júl. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!