Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet újra esély összejönni? Lent folyt.
Szerintem próbáld vele megbeszélni, hogy szervezzetek közös programokat, sétáljatok..stb. És ez idő alatt te próbálj bizonyítani és addig tud gondolkodni is. Nem azt mondd neki, hogy béküljetek ki, hanem hogy találkozgassatok. Ez csak egy ötlet, azért remélem tudtam segíteni.
19L
Szia!
Nekem is volt ilyen időszakom a barátommal, amikor folyton bizonytalan voltam, és sokszor gondolkoztam a szakításon. Én nekem volt egy módszerem. Felírtam, hogy mik azok a dolgok, amik miatt szeretek vele lenni, és amit szeretek benne, és mik azok amik miatt nem. És amelyik többségben volt, az nyert.
Jó tanács, ha nem akarod elveszíteni, ne mondj neki ilyet, hogy majd lesz másik, mert azt bizonyítod neki, hogy nem fontos. H kiborult mert nem írtál, azt mutatja, hogy még fontos vagy neki és szeret. Beszélgess vele minél többet, érdeklődj tőle, hogy mi az amiben változtatni kéne mindkettőtöknek, mert egy kapcsolat két emberen múlik. Beszéljétek meg a gondokat, és ne meneküljetek. Bár 17 éves és ilyenkor még hajlamosak a lányok a gyerekes viselkedésre, de ha szeret,és te is szereted, akkor küzdjetek egymásért. Sok sikert! Ha kérdésed van írj priviben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!