Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz egy önbizalomhiányos lánnyal összejönni?
Nos. drága kérdező. Megmagyarázom jómagam és pár lány kiakadásának okát, amennyiben neked nem sikerült rájönnöd.
Khm... itt alapból azzal a mondatrésszel van probléma első körben, hogy "nem tudtam meghúzni" mintha ez valami... küldetés lett volna...:S A másik, hogy minek jöttetek össze ha neked nem jön be? és akkor miért csodálkozol hogy irogat és talizni akar mikor elméletileg jártok?? -.-" pfff naná h érdeklődik. gyökér.
A másik, hogy ha egy lányról ilyeneket mondasz az számodra minden csak nem barát XD ez szánalmas. max egy lány a listádon. bocs. és a nagy büdös lóbrét nem akarod kihasználni, minden szavad ettől árulkodik ember főleg a "barátilag szexelnék vele" és a "nem sikerült meghúzni" kijelentések. bakker talán kérj tőle bocsánatot már a gondolataidért is és hogy ő azt hitte, te szereted, rajongasz érte és azért jöttetek össze, nem azért, hogy meghúzd. Ez a véleményem. Ha tévedek, bocs. csak segíteni akarok rendet tenni a fejedben
Ja és szerintem nincs önbizalomhiánya, csak ízlésficama ha egy ilyen ember tetszik neki. ... :D de azért nincs harag, ugye? :)
16: hogy járnánk? másfél éve nem láttam
akkor jó ötletnek tűnt összejönni vele, a többi dolgot azóta ismertem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!