Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez apakomplexus lenne, vagy társfüggőség? Vagy csak egyszerű önbizalomhiány?
16 éves lány vagyok és mindig a 20-22 éves pasik tetszenek meg. Nem kifejezetten keresem őket, de valahogy mindig így alakul.
Ráadásul valahogy mindig az olyanokkal akik ezek a "rosszfiús" pasik, akik rosszabbul bánnak velem, én mégis odáig vagyok értük, istenítem őket. Néha úgy érzem ennél jobbat érdemlek, de általában inkább nem értem mit akarnak tőlem ezek a fiúk akik minden csajt megkaphatnának, és úgy érzem inkább örülnöm kéne nekik. Szerintetek ez most mi? Köszönöm
A korukkal nincs baj, de szimplán hülye vagy, ha engeded, hogy szarul bánjanak veled.
Minden csajt megkaphatnak? Örülnöd kéne nekik? Gondolkozz már...
Na az ilyen nők cseszik el az életüket olyan pasira, aki üti-veri őket, megalázzák, semmibe veszik, csak otthoni csicskának jó a pasinak..
Sajnos nem tudok mit tanácsolni, mert úgyis menni fogsz a saját fejed után, de gondolkodj el ezen kedves kérdező! Ne légy buta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!