Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most elbizonytalanodtam a kapcsolatom elején?
Egy pár hete össze jöttem egy lánnyal de egyre többször úgy érzem hogy hullámzik az iránta érzett érzéseim.
Most mondjam meg neki még az elején hogy ennyi vagy várjak hátha kialakul valami ? Ti mit tennétek ?
21/F
szerintem magad kell ismerned, hogy tudd mit jelent ez. Nyilvánvalóan nem jó, alapvetően. De mondjuk én ismerem magam, és minden kapcsolatom elején megélek egy ilyen krízist, amitől régen emgijedtem és menekültem, ma már tudom hogy ki kell várnom mi alakul belőle.
Ha neked nem szokott ilyesmi lenni, érzelmileg stabil vagy amennyire lehet, akkor beszéld meg vele.
meg mondom az őszintét mostanában nem igazán vagyok érzelmileg stabil sajnos sok volt a csalódás
ettől is félek hogy mi lesz ha megint csalódnom kell
az butaság.
talán egy kapcsolat előtt magad kéne rendbe tenned, de ezzel ugye már elkéstél. Adj egy kis időt magatoknak szerintem. Próbáld felfogni, hogy a csalódás meggátolható ugyan azzal, ha senkit nem engedsz magadhoz, de a boldogságot is blokkolod vele. Kockáztass, hiszen nincs mit veszítened.
És ha mégis úgy döntesz hogy nem megy neked, csak könyörgöm ne mondd el neki hogy te már régebb óta sejted ezt. az őszinteség szép dolog, de azért ennyire nem :)
köszönöm a jó tanácsokat
lehet hogy csak egy kis önbizalom hiányom van
remélem elmúlik ez az érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!